Om galakvällen som slutade på akuten

Igår var det dags för dagen jag hade sett fram emot i månader, dagen då Galan skulle äga rum. Jag var ju nominerad i de två fantastiskt fina kategorierna "Årets personliga blogg" och "Årets blogg", så det var lite extra pirrigt att gå på Galan igår, trots att min magkänsla hela tiden sa åt mig att det inte blir något pris. Bestämde mig för att hålla lugnet och gå dit med attityden att jag skulle vara tacksam och glad oavsett hur det gick, men jäääävlar vad mycket pirrigare blev det när jag fick veta att Galan skulle livestreamas och familjen skulle ha "kisakatsomo" hemma haha. Sist och slutligen gick jag alltså till Galan med darrande ben, och nedan ska jag berätta hur det gick. Så mycket kan jag ändå redan avslöja, att kvällen åtminstone inte slutade som den skulle. Alls. 
 
Min outfit kändes så "jag" som den bara kunde, och jag kände mig bekvämare än bekvämast i klänningen, skorna och halsbandet. 
Jag, Emma och Karro träffades hemma hos den sistnämnda före för att fixa oss tillsammans, ta ett glas vin och tagga inför kvällen. 
Färdiga! Snälla Emma lockade mitt hår och jag blev sååå nöjd med resultatet, kände mig helt som en prinsessa. 
På plats i stadshuset. Jag sprang omkring och minglade bäst jag bara hann, men tycker sist och slutligen att jag inte träffade så många som jag hade önskat. Om alla bara gömde sig i och med att jag på förhand varnat för the-crazy-mingel-lady i bloggen eller om de helt enkelt inte var på plats vet jag dock inte. 
Temat för Galan var ju Black & White, och stadshuset var verkligen fint pyntat! På bilden ser ni "mingelsalen". 
Skickade såklart iväg några kärleksbomber. Försöker att alltid se till att berömma dem som jag tycker gör ett bra jobb :)
Spänningen steg gånger tusen när det var dags att sätta sig i salen. Jag satt på första raden, och blev ju tvungen att föreviga att jag fick sitta på en stol som var märkt med mitt namn, hehe. 
Dags att sätta igång! 
Festfolk. 
Arrangörerna. 
Programvärdarna, som annars gjorde ett fruktansvärt bra jobb!
Jag och Janinaröda lila mattan. 
En av programpunkterna, modeshowen. 
Mellan de andra programpunkterna ropades vinnarna upp i tur och ordning, och jag måste säga att jag faktiskt inte minns så mycket av just de punkterna och att jag helt glömde att fota de flesta vinnarna, eftersom jag satt på helspänn hela tiden i och med att jag inte visste när "Årets personliga blogg" och "Årets blogg" skulle ropas upp. Såklaaaaart var dessa två kategorierna de allra sista, och det visade sig att magkänslan hade rätt än en gång, för det var inte min tur i år. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev lite besviken, för det kändes verkligen som att snubbla på mållinjen när jag ändå hade lyckats ta mig så långt. Men väldigt stolt är jag över mina nomineringar, och när Ellens blogg ropades upp som årets blogg så kände jag mig faktiskt bara glad för hennes skull. Blejk, Fejt & Fab är en blogg som inte bara är bra, utan också enligt mig en blogg som behövs i den finlandssvenska bloggvärlden. Dessutom drivs den av någon som verkar vara så otroligt ödmjuk, cool, rolig och jordnära, att man inte kan annat än önska Ellen ett stort grattis!
 
När Galan tog slut nappade vi med oss goodiebags för att sen gå till efterfesten, och då sket det sig riktigt ordentligt. Jag som hade sett fram emot att dansa hela natten lång fick nämligen istället spendera hela natten lång på sjukhuset med en kanyl i armen, i och med att jag råkade äta något jag inte borde ha ätit och fick en allergisk reaktion. Som tur fick jag hjälp väldigt snabbt och jag mår helt bra nu (bortsett från tröttheten), men när jag äntligen slapp hem från sjukhuset kunde jag nog konstatera att det helt inte var min dag igår. Bara att hoppas på bättre lycka nästa gång (för nog blir det väl en nästa gång, Maria och Ida-Marie?). Åh vad synd att det slutade sådär, med kanyl i armen och allt.. Jag blev själv faktiskt oxå förvånad över att du inte vann ett pris i år, du hade verkligen förtjänat det. Och du hade jättefint hår förresten! Såg dig på långt håll. :)

Svar: Tack Sarah!! :) var du på Galan? :O
Daniela

Mima/Kosmenauten


Ojnej ush fy får allergiska reaktioner!! Tråkit slut! Men en fin gala var det! :)

Svar: Jo, håller med :)
Daniela

Men gud vad hemskt! Tänkte lite samma med att de borde kanske ha skrivit ut vad maten innehåller, sa precis före jag skulle äta att "hoppas ja int får nån allergichock nu". Tänkte faktiskt leta upp dig på efterfesten då jag såg dig komma dit, men jag hann aldrig träffa dig "på riktigt"! Det jag skulle säga var att du förtjänade verkligen ett pris igår, men bättre lycka nästa gång blir det väl för oss båda! :D Krya på dig! <3

Svar: Ja, men får ju skylla mig själv också att jag inte gick och frågade. Synd att jag blev tvungen att fara så snabbt, skulle gärna ha pratat med dig också! Tusen tack, vi får hålla tummarna för oss nästa år igen :)
Daniela

Verkligen obehagligt och hemskt att din kväll slutade på akuten. :(
Och trots att du inte vann något pris i år så måste jag bara säga att du ändå ska vara sååå stolt över din blogg och det gångna bloggåret. Att du var nominerad i två kategorier säger ju en hel del om hur uppskattad din blogg är.
Kram och hoppas att du mår bättre idag <3

Svar: Tack snälla Maria, den värmde! <3
Daniela

Äsch att inte kvällen slutade så bra för dig. Jag kollade iallafall på livestreamen och blev så himla glad när jag såg dig där :)

Ida-Marie

http://ziio.se


Oh det var så synd att du fick allergireaktion, så typiskt. Men måste säga du var verkligen fin under kvällen, gillade så din klänning!! :)

Svar: Jo verkligen. Tack så mycket! :)
Daniela

Nej vad tråkigt, men skönt att läsa att du mår bättre nu. :)

Svar: Jo :(
Daniela

Satt å kolla det jag hann av livestreamen igår och höll tummarna för dig. Varenda gång jag såg dig va e såde "där e Daniela!!" Så besviken att dom int intervjua dig!! Då va så otrolit fin igår och usch va tråkit att din kväll måsta slut på he sätte <3 Kan gärna kom som din plus 1 i nästa år om ja får lov ;) saknar dig <3

Svar: Haha, "där e Daniela!" :D Dom intervjua mig nog före Galan satte igång, borde komma upp på näte snart :) Å nästa år går vi tillsammans!!
Daniela

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes


ser ut som en toppen kväll synd att de slutade som de sluta. Men tur de gick bra

Svar: Jo!
Daniela

Men nej! Vilken otrolig otur!! Men skönt att du i alla fall hann ha en riktigt rolig kväll. Synd att du inte vann för det skulle du verkligen ha varit värd. Jag röstade på dig :)

Svar: Ja :( tusen tack pernilla!
Daniela

Chevelle


Meen oj stackarin! Satt och hejja på dig hela kvällen så blev såå ledsen när du int fick nåt pris för he förtjäna du verkligen!! Men bara att ens va nominerad i årets blogg kan du no minsann lägg på cv:n!! 😄👏❤️

Svar: Men åå, tack för dom orden! <3 jo, e nog stolt och nöjd ändå :)
Daniela

Men fy!!! Bra att du hade trevligt innan iaf! 😘

Svar: Jo, skulle det ha hänt i början av kvällen skulle det ju ha varit ännu tråkigare.
Daniela

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

En Jeppisdag i äkta bloggar-anda
Tjocka tanter och tröga idioter
Första semesterveckoslutet
SEMESTER
Nikos citat del tjugoettKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat & podden · Filmer & serier · Frågor & listor · Kärlek . Mat · Musik · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Sjukdom · Fysioterapi · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2019
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12