Imorgon släpper jag bomben!

 
Imorgon ska jag släppa bomben och berätta vad den stora förändringen jag pratade om i förra fredagens inlägg riktigt handlar om. Tills dess tänkte jag att vi kunde leka lite gissningslek här på bloggen, bara för att, tja, gissningslekar är kul, och för att det vore intressant för mig att höra era teorier, hehe. Så, fram tills imorgon är det fritt fram att gå loss i kommentarsfältet och gissa vad det riktigt är jag kommer att berätta, ska bli spännande att se om någon av er prickar rätt (eller ens i närheten)!
 
P.s. Har tyvärr inga fina priser att dela ut åt hen som gissar rätt/närmast/whatever, men jag bjussar gladeligen på en länk i morgondagens inlägg. Ifall personen har en blogg, det vill säga. Annars kan jag, öh, nämna personens namn bara (coolt ändå att få sitt namn nämnt i Danielas Dagbok) (plz feel the irony). Nåja, hoppas ni gissar så det bara sprakar i kommentarsfältet trots bristen på fancy:ga priser, så återkommer jag med avslöjandet sen imorgon på förmiddagen. Okej? Bra, kör på!
Fem finlandssvenska bloggar jag gillar

I december körde jag en bloggjulkalender (klickdär jag presenterade 24 finlandssvenska bloggar jag gillar, men åtta månader har passerat sen dess, och jag har såklart hunnit bekanta mig med en hel del nya bloggar på den tiden. Därför tänkte jag i dagens inlägg presentera ytterligare fem finlandssvenska bloggar jag gillar, som jag verkligen fastnat för i år och börjat läsa allt mer aktivt och regelbundet!
 
 
✩ Soufie - mitt välorganiserade kaos (klick)
 
 Att jag inte börjat läsa denna ultramysiga blogg regelbundet tidigare harmar mig så mycket med tanke på hur många bra blogginlägg jag måste ha missat. Visst klickade jag in mig på Sofies blogg sporadiskt redan för länge sedan, men sen en vacker dag möttes jag av ett utkast av en text hon skrivit, och senast då förstod jag hur fantastiskt bra hon skriver. Nu när jag blivit betydligt mer bekant med hennes blogg vågar jag påstå, att det är få människor i den finlandssvenska bloggvärlden som skriver på ett sätt som tilltalar mig lika mycket som Sofies texter för. Verkligen älskar älskar älskar hennes sätt att skriva. Och bilderna också. Hon är expert på att fånga känslor i både text- och bildformat, helt enkelt.
 
✩ Eva Frantz - Det är baksidan som räknas (klick)
 
Den här kvinnans utstrålning och rappa sätt att skriva gör det nästan omöjligt att inte fastna för hennes blogg. Eva har en förmåga att göra precis allt hon skriver om intressant, oavsett om det handlar om en drink, tidningsintervjuer, hennes böcker, en klänning eller bara allmänt vardagsprat. En egenskap jag verkligen beundrar hos bloggare!
 
✩ Rebecca Wik (klick)
 
Här har vi någon som verkligen verkar våga stå för sina åsikter och vem hon är till 100%. Rebecca kan gott och väl vara Vasas coolaste tjej, och hennes åsikter är hur intressanta som helst att läsa om. Önskar så att hon skulle uppdatera lite mer regelbundet och att åsiktsläggen skulle dyka upp lite oftare, för de gånger hon skriver om sina tankar och åsikter är inläggen verkligen spot on. Ser såååå mycket potential i att denna blogg ska växa sig mycket, mycket större.
 
✩ Jennifer Sandström - Forever abroad always at home (klick)
 
Här har vi en blogg som enligt mig har allt som krävs för ett gott första intryck! Ett bloggnamn som både väcker intresset direkt och är lätt att lägga på minnet, en kort och bra presentation och en snygg och proffsig layout. Nu när jag besökt bloggen gaaanska många gånger kan jag också berätta att det inte bara är första intrycket som är bra, utan att själva bloggen också är bra. Riktigt bra. Intressanta och välskrivna inlägg med en urbra mix av vardag, resor och annat. 10 av 10 poäng, helt enkelt.
 
✩ Chevelle Ekström (klick)
 
Chevelle - vilken brud hon verkar vara, och vilken bra blogg hon har! Förr höll hon på mycket med Youtube, och trots att jag tyckte de av hennes videos jag såg var bra, följde jag henne inte så aktivt eftersom jag helt enkelt inte är ett så stort fan av videobloggar. De senaste månaderna har hon ändå klart och tydligt börjat satsa mer på själva bloggandet också, och ojjjj vad jag gillar! Så många roliga inläggsidéer och så härlig mix av allt mellan himmel och jord. Älskar speciellt inläggen där hon visar upp resultaten av sitt jobb som frisör, så gaaalet snyggt brukar det vara! Får nog se till att nångång boka tid till henne, och se vad hon kan trolla fram av min kalufs :D
 
& Det var mina tisdagstips det, hoppas ni hittade några nya bloggar att bekanta er med och gillar dem! Eller vad är det jag säger, ni kommer  att gilla bloggarna. Annars är ni konstiga. Hehe. Nåjo, glad tisdag på er, och trevlig läsning!
Ett efterlängtat paket från NA-KD

- Inlägget innehåller adlinks - 
 
 
För en tid sen avslöjade en av mina absoluta favoritbloggare, Hannalicious, att hon skulle släppa en egen klädkollektion i samarbete med NA-KD. Eftersom jag tycker hennes klädstil är heeeelt grym blev jag både glad, nyfiken och förväntansfull, och väntade med stor spänning på att få se resultatet av samarbetet. Så småningom började hon visa upp plaggen i sin blogg, och även om jag verkligen gillade största delen av dem, var det ett av plaggen jag fastnade speciellt för... Och det var det rosa plisserade set:et. Dessvärre blev det slutsålt på typ några sekunder när kollektionen släpptes så jag hann inte få tag på något, men några veckor senare blev det påfyllning i lagret, och då släpptes det plisserade set:et i två färger till. Två galet snygga färger dessutom. Hade verkligen sån  beslutsångest mellan det rosa, terracottafärgade och ljusblåa set:et, men bestämde mig till slutligen för att börja med terracottafärgen, och sen beställa fler färger ifall jag gillade det. 
 
 
Nå, för några dagar fick jag hämta paketet från posten, och spänningen var enorm när jag slet upp plastpåsen. Skulle det vara lika fint i verkligheten? Skulle det passa på mig? Skulle jag ångra att jag inte beställde flera färger på samma gång? Svaret visade sig vara ja på alla frågor. Det var MINST lika fint i verkligheten, det satt som en smäck och som jag ångrade att jag inte beställde det i fler färger när det ännu fanns i lager... Klickade mig nämligen direkt in på NA-KD's hemsida för att även beställa set:et i ljusblått, men då hade det tyvärr redan hunnit ta slut.... Buuuuu. Håller alla tummar och tår för påfyllning, för då kommer jag klicka hem det ljusblåa set:et DIREKT. Och eventuellt något annat från kollektionen också, heh... Plaggen är ju så himla snygga!!
 
Hur som helst, de rosa och terracottafärgade set:en finns fortfarande till salu, och en massa andra plagg från kollektionen också förstås. Så, om ni inte ännu har gjort det, måste ni absolut ta en titt! Ni hittar: 
 
♥ Rosa plisserat set HÄR
♥ Terracottafärgat set HÄR
♥ Hela kollektionen HÄR
 
Happy monday & happy shopping! Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg 2016. Skrivs av en 24-årig färgstark finlandssvensk Helsingforsbo, som kännetecknas av långt blont hår och ett leende på läpparna. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Imorgon släpper jag bomben!
Fem finlandssvenska bloggar jag gillar
Ett efterlängtat paket från NA-KDKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat · Fest · Filmer & serier · Foton · Frågor & listor · Kärlek · Musik · Outfits · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Skola & jobb · Text & åsikter · TräningArkiv

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar