Min senaste beställning från Yves Rocher

- Inlägget innehåller adlinks -
 
 
Hej från Yves Rochers trognaste kund! Minns när jag beställde därifrån första gången för ett par år sen och tänkte "Daniela, du borde veta bättre - när något verkar vara för bra för att vara sant, beror det oftast på att det också är det". Liksom, bra produkter, gratis frakt, billiga priser OCH en valfri gratisprodukt på köpet, det om något borde väl vara för bra för att vara sant.  Det visade sig ändå att Yves Rocher var undantaget, för efter att jag fick hem mitt första paket och var nöjdare än nöjdast med allt från produkterna till servicen, vet jag inte hur många Yves Rocher paket jag har hämtat från posten. För några veckor sen kände jag att det började vara dags för påfyllning igen, så jag klickade hem både några gamla favoritprodukter och ett par nyheter från sommarrean. Nu tänkte jag att vi kunde ta en titt på dem!
 
 
1. Mascara Elixir Volume (hittas för 17,90 HÄR)
 
Kanske min bästa produkt i hela sminkväskan - är det en produkt jag inte vill vara utan, så är det denna. Den på bilden är den fjärde jag beställt, och aldrig förr har jag gillat en mascara så mycket att jag köpt den så många gång. Förutom att den utseendemässigt gör magi med mina annars korta och typ obefintliga fransar och omvandlar dem till både långa och vackert böjda (bildbevis), älskar jag att jag också märker hur bra den vårdar mina ögonfransar. Förr var ögonfransar på kinderna vardag efter att jag tvättat bort dagens smink, men sen jag började använda denna, lossnar knappt några fransar alls. Kommer nog aldrig byta ut denna mascara tror jag. 
 
 
 
 2. Super-Soft Body Lotion (hittas för 9,90 4,90 HÄR)
 
När jag för en tid sen hade besök av en kompis som är expert på hudvård, gick hon igenom mina bodylotions, och gav mig den chockerande nyheten att de jag använde mest innehåller ett ämne som gör att huden egentligen inte återfuktas vid användning, utan endast får på sig en tillfällig "skyddande" hinna, som gör att man blir tvungen att använda produkten ofta för att få känsla av återfuktad hud, trots att produkten inte egentligen inte ger resultat. Inte undra på att mina bodylotions inte gjorde någon skillnad på min torra, irriterade och känsliga hud! När jag gjorde min beställning från Yves Rocher bestämde jag mig för att hitta en bra bodylotion med samma, och när jag skickade bild på innehållsförteckningen av denna, gav kompisen tummen upp. Och vet ni, ingen bodylotion har någonsin tidigare passat min hud lika bra som den här gör. Förutom att min hud verkligen nu känns återfuktad och välmående på ett helt annat sätt än tidigare, har även alla röda utslag försvunnit!!! Så, om någon av er också har känslig hud och behöver en bodylotion som återfuktar bra och passar känslig hud - kör med denna! Just nu kostar den dessutom ynka 4,90 på rean, kaaaaap. 
 
 
3. Daily Exfoliating Cleanser (hittas för 5,90 3,90 HÄR)
 
Minns ni när jag för en tid sen i det här inlägget stolt visade upp mina nya hudvårdsprodukter och berättade att jag äntligen skulle ta tag i ansiktshudvården i förebyggande syfte? Hade ju aldrig haft några desto större problem med huden i ansiktet trots att min hudvårdsrutin främst bestod av vatten och tvål, men blev på ett bloggevent övertygad om att bra hudvårdsprodukter var viktiga ändå. Nå, den rengöringen jag skaffade då passade mig inte ALLS, och efter endast ett par veckors användning, hade jag för första gången i mitt liv både flera pormaskar och finnar i ansiktet. Slutade naturligtvis använda produkten, men pormaskarna och finnarna stannade envist kvar -  tills jag gav denna cleanser från Yves Rocher en chans. Det utlovades djup rengöring utan uttorkning på hemsidan, och produkten skulle vara så skonsam att man kunde använda den dagligen. Och ja, alla finnar och pormaskar skulle den också ta bort. Än en gång lät det lite för bra för att vara sant, att liksom få en sån mirakelprodukt för några euro, mennnn efter endast några dagars användning var jag helt frälst. Nu, några veckor senare, är både finnarna och pormaskarna ett minne blott, och min hud har kanske aldrig sett fräschare ut. J-a-c-k-p-o-t.
 
 
4. Fresh Gel Undereye Bags (hittas för 17,90 8,90 HÄR)
 
En annan av mina vänner är utbildad maskör, och jag vet inte HUR många gånger hon bannat mig för att jag smetat min vanliga ansiktskräm också runt ögonen. "Du KAN inte använda samma kräm under ögonen, huden är mycket tunnare och känsligare där och kräver en annan sorts kräm blabla" har jag fått höra otaliga gånger, utan att bry mig. Eller okej, en gång gick jag faktiskt till butiken i syftet att köpa den där förbaskade ögonkrämen, tillllllls jag insåg att alla tuber kostade omkring tjugo euro. Ha, aldrig att jag skulle betala en sån summa för en så liten tub. Nix. Så, jag struntade i detta, enda tills jag nu när jag gjorde min beställning från Yves Rocher, kom på att kolla ifall de hade någon ögonkräm på rea. Och, det hade de! Nedsatt från 17,90 till 8,90 med bra betyg, den kunde jag väl ändå ge en chans tänkte jag, och lade till den i varukorgen. Nu i efterhand kan jag säga att jag förstår allt tjat om att använda en skild kräm runt ögonen, för det känns verkligen helt annorlunda - på ett väldigt positivt sätt. Dessutom känner jag mig betydligt piggare på morgnarna genast efter att jag duttat på denna under ögonen, och ja, den botar både svarta ringar under ögonen och rödgråten hud också. Vaknade nämligen en morgon av att jag grät efter en mardröm och hade helt röda ögon, och blev ren orolig över att jag skulle behöva gå på jobb och se ut så. Nå, det behövde jag inte, när jag nu för tiden äger räddaren i nöden i form av denna tub =)
 
 
5. Shower Gel - Fresh Rose (hittas för 9,90 4,90 HÄR)
 
Sist och faktiskt också minst (inte i storleks-skala utan i imponerande-skala) har vi denna tvål. Inte för att den är dålig, för det är den inte, utan för att den bara är, ja, minst imponerande. En helt vanlig tvål som doftar helt gott och inte irriterar huden, helt enkelt. Minns att jag beställt denna nångång tidigare och då varit nöjd med den, så när den nu var ett av alternativen man fick välja som gratisprodukt, valde jag denna. Behövde ändå en ny tvål, så varför inte då välja en gratis man redan vet att är bra liksom. Skulle dock inte säga att den är värd att betala 9,90 för, så köp den på rea, eller gör som jag gjorde och välj den som gratisprodukt!
 
& Det var min beställning för denna gång det. Vitsi vilken superlyckad beställning alltså! Kan verkligen inte välja ut vilken produkt jag rekommenderar mest, utan säger bara att jag varmt  rekommenderar mascaran, body lotionen, ansiktsrengöringen och ögonkrämen. Och ja, Yves Rocher överlag då. Har ni inte ännu bekantat er med deras hemsida är det dags att ni gör det nu HÄR. He va allt för idag. anni


Vad heter ämnet som inte återfuktar huden? Ska kolla igenom mina krämer också :D

Svar: Skickade åt min kompis och frågade, och hon svarade så här: "De e mineralolja. Står oftast parrafinium liquidium". Gör det du! :D
Daniela Skoglund

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Höstlovsbloggen - Dag 2
Höstlovsbloggen - Dag 1
En annorlunda bloggvecka & vinnaren av tävlingen!
Höstlovet har börjat!
Blogglista om allt och ingetKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat · Fest · Filmer & serier · Foton · Frågor & listor · Kärlek . Mat · Musik · Outfits · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Skola & jobb · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12