Vårens snyggaste trend: Ljusrosa skor

- Inlägget innehåller adlinks - 
 
 
Vårens snyggaste trend enligt mig är helt klart ljusrosa skor, helst sneakers! Jag har redan skaffat mina, har du skaffat dina?
Om inte, kommer här några tips på ett antal godingar jag hittade när jag surfade runt lite, både budget och lyxvarianter:
 
 
1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8  HÄR ♥ 
 
Hoppas de föll er i smaken, åtminstone jag skulle gärna äga allihopa (nr 3 skulle jag dock inte kunna gå i :D). Trevligt veckoslut på er!
En träningslista

Tog inspirationen till listan härifrån
 
 
 
Hur ser din träning ut idag?
 
Hur en "vanlig" träningsvecka ser ut för mig har jag redan berättat om i det här inlägget, men kort sagt består min träningsvecka oftast av ett pass bodybalance, ett pass bodycombat/bodypump, ett benpass, ett rygg- och armpass och ett pass konditionsträning, plus stretchning, foam rolling och eventuella promenader. Försöker helt enkelt hålla träningen så mångsidig och rolig som möjligt.
 
 
Har du några träningsmål för tillfället?
 
Ja, många! Bland annat vill jag kunna göra tre oassisterade pull ups (detta är riktigt utmanade för mig, fick ju en ordentlig skada i vänstra axeln förra sommaren vilket lett till att vänstra axeln fortfarande är betydligt svagare) och så vill jag lära mig pistol squats!
 
 
Vilken kroppsdel gillar du mest att träna?
 
Rygg, biceps, mage, rumpa och ben. Hehe, bra att man gillar det mesta :D
 
 
Vilken kroppsdel gillar du minst att träna?
 
Triceps och axlar. Orsaken till att tricepsträning inte hör till favoriterna är att jag alltid haft svårt för att stärka de musklerna (de är svaga och jag gillar inte de flesta tricepsövningarna), och axelträning är tråkigt eftersom jag blivit tvungen att anpassa axelträningen så mycket efter skadan. Rehabiliterande axelträning är jätteviktigt, men tyvärr också jättetråkigt.
 
En övning du tycker om?
 
Marklyft!
 
En övning du inte tycker om?
 
Utfallssteg, blööööö. 
 
Tränar du hellre på gym eller hemma?
 
Helt klart på gymmet! Hemmaträning har aldrig varit min grej, när det är dags för ett träningspass vill jag få den där träningsfiilisen man får när man stiger in på ett gym. Dessutom älskar jag att endast kunna fokusera på träningen den där timmen man är på gymmet (hemma blir det lätt så att tankarna irrar iväg till t.ex. disken) och möjligheterna gymmet ger en i form av utrymmen och redskap.
 
 
Föredrar du styrka eller kondition?
 
Styrka! Tycker det är såååå mycket roligare att lyfta tyngder än att t.ex. springa/cykla. Men, klämmer envist in konditionsträning ändå, vet ju att det är viktigt. 
 
 
Hur ofta och hur länge tränar du oftast?
 
Tränar 4-6 gånger per vecka i medeltal och omkring en timme per gång.
 
 
Vad äter du helst innan och efter träning?
 
Vad jag äter innan fäster jag inte så mycket vikt vid, så länge jag varken tränar på tom mage eller har ätit just före, det funkar inte för mig. Direkt efter träningen brukar jag dricka en yoghurtshot och äta banan/ägg, och sen lite senare äter jag "ordentlig mat". Använder inga tillskott i form av proteinpulver eller liknande, sånt är inget för mig.
 
Favoritträningsplagg?
 
Det spelar inte så stor roll vad jag har på mig, så länge det är bekväma och praktiska kläder. Just nu skulle jag kanske säga att mitt favoritplagg faktiskt är ett par träningsbyxor från Gina Tricot, de har en uppiggande färg och är superbekväma och praktiska! Är också väldigt nöjd med min sport bh jag köpte från Victoria's Secret i Orlando, den är bekväm, snygg och ger jättebra stöd. Ångrar såååå att jag inte köpte den i fler färger!
 
 
Saknar du något i din träning idag?
 
Saknar dansen ibland, det gör jag, men känner helt enkelt att jag inte har tid för det nu.
 
 
Tränar du hellre med eller utan sällskap?
 
Faktiskt utan! Är en sån som oftast vill ha sällskap, men när jag shoppar och tränar är jag helst ensam - gör bäst ifrån mig på gymmet då, när det bara är jag, hörlurarna och min grymma spotifylista. 
 
 
Bästa träningslåten?
 
Fort Minor - Remember the name (klick)!!! När den spelas i hörlurarna brukar det kännas som att jag kunde klättra upp för Mount Everest eller flytta ett berg om det så skulle behövas :D
 
 
Hur länge har du tränat?
 
Mer eller mindre så länge jag kan minnas.
 
 
Ditt bästa träningstips?
 
Ta inte för stor press och stress av träningen, strunta i vad andra gör och tävla endast mot dig själv och försök hitta såna träningsformer du tycker är roliga. OCH, lär dig att aktivera de djupa magmusklerna!!! Utan dem blir få saker rätt. 
 
 
Mina favoritpoddar

Hej hopp! Nu när våren närmar sig med stormsteg känns det som en passlig tidpunkt att tipsa om några poddar, för åtminstone jag gillar att lyssna på poddar när jag är ute och går, och på våren brukar ju flera röra på sig utomhus. Så, här kommer en lista på poddarna jag brukar lyssna på, både äldre och nyare. Slänger in en kort presentation av poddarna också så ni får en bild av vad de handlar om!
 
 
✯ Måndagspepp (klick) ✯
 
Måndagspepp var en av mina absoluta favoritpoddar, blev alltid på så gott humör och så inspirerad av att lyssna på den. Nu släpps det tyvärr inte några nya avsnitt längre, men har ni inte lyssnat på den här podden ännu, har ni måååånga härliga avsnitt framför er! Podden drevs av två unga tjejer, Hanna Friberg (aka Hannalicious) och Ellinor Löfgren (aka Pdotter), och det som gjorde podden extra intressant var att dessa två tjejer är så olika, i och med att de har så olik bakgrund. 
 
✯ Dynamiska Duon (klick
 
Favoriten bland finlandssvenska poddarna! Denna podd är rätt ny, men Janet och Silje som driver podden verkar vara hur vana poddare som helst. I denna podd tas både många intressanta och otroligt viktiga ämnen upp, men det bästa av allt är hur Janet och Silje bjuder på sig själva! Tror jag har skrattat högt minst en gång varje avsnitt hittills.
 
 Relationspodden (klick
 
De två kända namnen Bingo Rimér och Katrin Zytomierska står bakom den fantastiska podden relationspodden. Podden går ut på att lyssnare får skicka in läsare gällande kärlek, och sedan svarar Bingo och Katrin på frågorna i podden. Håller inte alltid (okej, oftast inte) med dem, men det uppstår ändå alltid både underhållande och intressanta diskussioner! Blev så himla ledsen när de separerade och poddandet upphörde, men nu märkte jag nyss att podden återuppstått, och att de fortsätter med relationspodden trots separationen, YES!!!
 
✯ Söndagssnack (klick
 
Nå såklaaaart lyssnar jag på Söndagssnack, det är ju ändå mitt gudbarn som är en av de två tjejerna som driver podden! Ronja och Rebecca går båda på trean i gymnasiet, och det känns ofta väldigt nostalgiskt att lyssna på podden eftersom den påminner om mina ungdomsår (gamlingen här hej). Allt handlar dock inte om skola och hur det är att 18 år, utan många andra intressanta samtalsämnen som feminism, kärlek och rasism tas också upp. Gillar också kontrasten mellan Ronja och Rebecca, de verkar nämligen vara rätt olika men kan ändå resonera om saker och ting på ett bra och moget sätt!
 
✯ Onsdagsbubbel (klick
 
Onsdagsbubbel drivs av två av mina favoritbloggare, Dasha och Hannalicious, och det är nog största orsaken till att jag lyssnar på den här podden. Kan tänka mig att den här podden kanske inte är sådär jätteintressant att lyssna på om man inte läser tjejernas bloggar, men för mig som är en trogen läsare känns det kul att få veta mer om tjejernas vardag, tankar och åsikter genom podden.
 
 Alla våra ligg (klick
 
Här finns det nog inget "hålla sig personlig men inte bli privat", utan här är det rakt språk utan censur för hela slanten. Två anonyma tjejer pratar om sex och sexualitet helt öppet, och jag tycker både det är häftigt och framför allt viktigt (!!!), att någon faktiskt vågar göra det. Och ja, intressant att lyssna på är det ju också. Den som säger annat ljuger. 
 
 Handen på hjärtat (klick
 
"En podd där dom vita lögnerna synas, där det lilla förskönande filtret av den nästan ärliga sanningen ersätts av det riktigt nakna. Ni vet den där handen-på-hjärtat-sanningen", så beskrivs podden Handen på hjärtat på Podtail. Den här podden är mitt nyaste "fynd", så har inte hunnit lyssna på så många avsnitt ännu, men fastnade direkt efter första avsnittet. Denna är den enda podden jag lyssnar på som drivs av endast killar, och visst är det både spännande och intressant att höra tre killars tankar och funderingar kring saker och ting. Många intressanta människor tycks även ha gästat podden, så ser speciellt fram emot att lyssna på de avsnitten!
 
✯ Monday Glory (klick
 
En podd som åtminstone för tillfället är på paus, vilket är väldigt synd! När man lyssnar på Monday Glory känns det alltid som att man är inbjuden på tjejkväll med Sarah och Emilia, och stämningen i den här podden är bara sååå härlig. Håller tummarna för att Monday Glory ännu ska återvända!
 
Det var mina favoritpoddar det, finns även några andra jag lyssnar på nu som då, men dessa är de jag lyssnar på mest regelbundet! Har ni några favoritpoddar som inte finns med på listan? Berätta gärna i så fall, tips på nya poddar att lyssna på tas varmt emot!Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Vårens snyggaste trend: Ljusrosa skor
En träningslista
Mina favoritpoddarKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat · Fest · Filmer & serier · Foton · Frågor & listor · Kärlek · Musik · Outfits · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Skola & jobb · Text & åsikter · TräningArkiv

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12