Äntligen lite shopping

Det har ju inte blivit speciellt många shoppingrelaterade inlägg på sistone, och det beror på att jag avsiktligt strävat efter att dra ner på allt shoppande markant. Ett av mina nyårsmål var ju att konsumera mindre, och det har jag lyckats med bra. Skulle ändå ljuga om jag skulle säga att jag inte saknade att shoppa, så när min gymnastikförening hade vårfest förrförra veckan och jag fick några presentkort som tack för terminen ville jag typ hoppa en glädjevolt, äntligen skulle jag få shoppa lite nytt till sommargarderoben med gott samvete!  Gjorde dessutom många riktigt bra fynd, så åt oss ta en titt på vad som fick följa med mig hem:
 
 
Vi börjar med mitt allra bästa fynd - den här kjolen. Har så länge viljat ha en puderrosa kjol i exakt sånt här material, och de finns ju i de allra flesta klädbutikerna just nu, problemet är att de alltid varit fel längd - kjolar som går över knäna men inte enda rill vristerna känns inte alls som min stil, och kjolar som slutar ovanför knäna brukar oftast vara så korta att jag inte känner mig bekväm i dem heller. Men, så uppenbarade sig skönheten på bilden, i precis rätt längd, rätt färg ocg rätt material. Helt enkelt perfekt på alla sätt och vis. Har på känn att denna kommer bli ett av de plaggen jag använder allra flitigast i sommar. 
 
 
Sen har vi den här bh:n. Brukar ju inte skylta med bilder på mina underkläder, men känner att jag helt enkelt måste tipsa om denna bh. Tycker alltid det är så problematiskt om somrarna när man skulle vilja ha toppar med smala axelband och klänningar med öppen rygg, men många plagg blir oanvända, på grund av det eviga bh problemet: Har du en bh med band ser det fult ut, har du en bh utan band hålls den inte på plats. Men, den här bh:n löser problemet, har nämligen aldrig haft en bandlös bh som sitter så bra. Hittas på Cubus!
 
 
Det tredje köpet var kanske världens bästa shorts. Att hitta snygga, bekväma och välsittande shorts tycker jag är nästan lika svårt som att hitta en bra bh utan axelband, så att jag råkade fynda dem båda på en och samma dag, det kändes som en mindre lottovinst. Bra shorts kännetecknas enligt mig av hög midja och bekvämt material, och de får heller absolut inte vara för korta!! Dessa uppfyller alla krav - yes!
 
 
En rosa tröja med stjärnor, mer jag  än så blir det nog inte. Knappast något som syns på catwalken eller i modebloggar, men jag visste att jag ville ha denna genast jag såg den. Tänker mig den med vita byxor och vita skor på sommarkvällarna och sensommaren. Åh.
 
 
 En ny träningsväska, ÄNTLIGEN. Min gamla är skitful och har annars också sett sina bästa dagar för länge sen, så en ny, fräsch, uppiggande träningsväska var det verkligen dags för. Hur snygg är denna inte annars? Blir ju glad bara av att se på den.
 
 
Och sen det som var minst roligt men mest nödvändigt att köpa - hudvårdsprodukter. Skönhets- och hudprodukter är verkligen inget jag prioriterar, utan lägger hundra gånger hellre mina pengar på t.ex. resor, kläder, mat och upplevelser. Men, efter Mary Kay eventet förstod jag att det nog lönar sig att ta tag i den här hudvårdssaken nu så jag inte ser ut som en typ möglig apelsin (vet ej varifrån jag drog den associationen?) i ansiktet när jag är fyrtio, så jag spenderade en del av presentkorten till hudvårdsprodukter, även om det tog emot. Det blev rengöring och återfuktande kräm från Nivea och BB cream med solskydd från Maybelline, och SNÄLLA, kritisera inte dessa nu :D De kanske inte är världens lyxigaste och dyraste produkter, men jag har åtminstone tagit tag i saken nu, och de slår väl ändå vatten och tvål plus vanlig bodylotion som min ansiktsvård bestod av tidigare... Eller hur?
 
Hur som helst, nu är shoppingsuget stillat och jag känner mig redo för sommaren, har ju liksom en kjol, shorts, en bh som gör det möjligt att använda massor av toppar och klänningar, en tröja för sommarkvällarna, solskyddande och återfuktande produkter för ansiktet och en träningsväska för att... öööh, jag kommer gå till gymmet även på sommaren :D Peeerfekt!Så snygg kjol!! :)

Svar: Håller med ;)
Daniela Skoglund

Nyfiken


Varifrån är shortsen? Letar själv efter nya liknande :)

Svar: Cubus! :)
Daniela Skoglund

Cecilia


Vilken snygg kjol! Var hittar man den?

Svar: Visst är den! Only :)
Daniela Skoglund

Den där bh:n är verkligen räddaren i nöden! Köpte likadan åt mig för en månad sedan :)

Svar: Räddaren i nöden är verkligen bra beskrivning!!
Daniela Skoglund

Vad tycker du om BB-krämen från Maybelline? Jag blev nyfiken på den! Har inte sett den tidigare. :D

Svar: Nå vet ju inte så mycket om smink, men är nog nöjd med dem :D
Daniela Skoglund

Anonym


Varifrån är kjolen? Dö snygg

Svar: Visst är den! Den är från Only :)
Daniela Skoglund

Jag som arbetar med hudvård och kunder varje dag möts hela tiden av kunder som säger att de inte satsar på hudvård och att de inte vet vad eller varför de skall använda vissa produkter. Åt dem brukar jag säga att börja med att skaffa en bra rengöring och en dag/natt/kombinerad kräm med rätt syfte för din hud, med det kommer du långt. Viktigt just det, att produkterna i fråga passar din hudtyp just nu (huden kan behöva olika på t.ex. vinter och sommar) Peeling är bra att använda ibland, men inte för grov och inte för ofta. Ansiktsvatten gillar jag själv att använda efter rengöring, det är en omdiskuterad produkt. Solskydd, mycket mycket viktigt, om man inte vill se ut en som en "möglig apelsin" :) Jag brukar rekommendera hög solskyddsfaktor åt mina kunder, sfp 50 i ansiktet. Så jag tänker inte kritisera dig för dina inköp, utan ge dig en klapp på axeln för att du tagit tag i saken och köpt dig nåt! Hoppas du gillar dem :)

Svar: Oj hördu ja borde boka in nån hudvårdsskolning med dig :'D skulle verkligen behövas!
Daniela Skoglund

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Två textsnuttar från september 2017
En vardagskväll att minnas
Vi startar podd!
Vad jag shoppade i Bulgarien
Jaga Vatten - min recensionKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat · Fest · Filmer & serier · Foton · Frågor & listor · Kärlek . Mat · Musik · Outfits · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Skola & jobb · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12