Just nu-listan

Listan hittad hos Ronja här
 
Fotograf: Karro
 
Vad gör du just nu?
Hehe, den här frågan lade jag till själv, bara för att jag vill svara på den. För, just nu sitter jag faktiskt tåget påväg till Helsingfors (nej, bilden är inte från "just nu", ifall någon hann bli orolig att jag sitter och bloggar på ett kallt stengolv i en park :D), dock inte för att stanna där över helgen, utan för att hoppa på båten och åka över till Tallinn med mina nya jobbkompisarSer fram emot att både lära känna Tallinn och mina jobbkompisar bättre, de två tidigare gångerna jag varit till Tallinn har det nämligen bara varit några timmar i land som gällt eftersom jag varit på dagskryssningar, och även om jag jobbat på nya jobbet i snart två månader, har vi alla haft så mycket att göra, att det känns som att jag inte hunnit lära känna alla jobbkompisar så bra ännu. Så, blir nog ett kiva och annorlunda veckoslut! 
 

Vad mår du bäst av just nu?

Att trääääääna  Alltså jag är så lycklig över att få träna på WSC igen att jag vill hänga där dygnet runt, typ. Den här veckan har jag åkt till gymmet varje dag efter jobbet, och har således avklarat redan fyra pass. Ajaj vad det känns bra i kroppen! Dock KÄNNS det ju också i form av rejäl träningsvärk, så ikväll blir det passligt med båtbuffé istället för träningspass, hehe. 

 

Favoriträtten just nu?

 Sweet Vaasas laxsallad... Äter den så ofta att det börjar bli pinsamt att gå in och beställa =) Varje gång jag öppnar dörren och kliver in riktigt känner jag på mig hur alla i personalen ba "jahapp, här kommer hon igen" :D

 

Vad gör dig mest irriterad just nu?

Har faktiskt känt mig riktigt harmonisk på sistone (äter bra, sover bra, rör på mig mycket, har ett trevligt jobb, har mycket trevligt att se fram emot, har kivoga människor omkring mig, långdistansen går bra, osv), så vet inte riktigt vad jag ska dra till med här. Så KONSTIGT att jag inte kommer på något som gör mig irriterad just nu?! Liksom, inte ens finnen på kinden känns det minsta irriterande. #vemärdusomskriverochvadhardugjortmeddaniela

 

Vad är jobbigast i vardagen just nu?

Får nog svara som Ronja här; Mörkret. Det är mörkt när jag far på jobb, och när jag slutar börjar det bli mörkt igen. Brukar gillar vintern, men i år känner jag faktiskt att jag varken har lust med snön, kylan eller mörkret. Hoppas den känslan går över snart, blir ju lite jobbigt om jag ska gå omkring och vara otaggad på vädret i flera månader framåt. 

 

Vad lyssnar du på just nu?

 Smattrandet av tangenterna. När jag åkte till Helsingfors senast blev typen som satt bredvid mig i tåget irriterad på att jag "skrev så hårt att tangenterna hade för högt ljud" (eh), och sen dess har jag mer eller mindre ofrivilligt börjat lägga märke till tangenternas smattrande medan jag skriver. Förr hade jag aldrig ens tanken att jag skulle skriva mer "aggressivt" än "normala" människor, men, kanske jag gör det då?

 

Vem är din favoritbloggare just nu?

 Nåå det är väl Hannalicius, as usual. 

 

Vem är din favorit på Instagram just nu?

Celeste Barber! Är ni inte ännu bektanta med hennes Instagram är det dags att kolla in @celestebarber nu nu nuuuuuu. 

 

Vem är din favorit på YouTube just nu?

Kollar ej på Youtube. Får jag säga vem min favorit på tv är istället? Eller, låt mig omformulera hela frågan nu när jag en gång håller på, vilken min favoritserie är just nu?  Nå Grey's Anatomy, såklart. Fjortonde säsongen har kickat igång och jag älskar den redan.

 

Vad har du minst motivation till just nu?

Nå att blogga när jag har så här oaktiva och otacksamma läsare? Hehe nånäää skoja, har jättemycket motivation till att blogga och tycker jättemycket om er, men tycker faktiskt också att ni hade kunnat vara liiiite aktivare i det här inlägget (ännu är det inte för sent!). Tänker liksom att ni är flera hundra som kikar in här varje dag för att ta del av material som ni hoppeligen tycker är roligt/intressant/underhållande/whatever som jag lagt ner timtals på att producera, och sen när jag hoppas på ett pyttelitet klick av er som gillar bloggen, är det endast ca 10% av er som engagerar sig. Blir fasen orolig att ni bara är en massa haters som läser?!?! Fast å andra sidan borde ni ju inte vara det med tanke på att ni var mååånga fler som svarade på min bloggenkät och skrev ursnälla saker, men ändå. Bättre kan ni. Tror jag. Hoppas jag? Klick klick klick på hjärtat/gilla knappen!

 

Vad ser du mest fram emot just nu?

Min 25-års fest! Är så taggad att jag nästan (obs, nästan) glömmer bort att ålderskrisa. Det ni! Imorgon tänkte jag dessutom försöka lindra ålderskrisen ytterligare genom att blogga om några grejer jag önskar mig i födelsedagspresent (födelsedag innebär oftast födelsedagspresenter --> presenter är trevliga ---> att tänka på trevliga saker får en att tänka mindre på otrevliga saker ----> tänker mindre på att bli gammal ---> blir glad. Ypperlig idé att blogga om födelsedagspresentönskemål, med andra ord!). 

 

Vad gör dig glad just nu?

 Att det är endast två timmar kvar tills jag får träffa Niko. Jag har ca en timme på mig i Helsingfors före jag måste befinna mig i båtterminalen, och den timmen lovade Niko att komma till tågstationen för att kramas  Mer romantisk fredagsdejt får man leta efter, haha.

 

Vad är ditt favoritplagg just nu?

Ömmmm.... Får jag säga mina uggs? De är i och för sig inget plagg utan skor, men de har hängt med mig varje vinter i flera år nu och jag verkar aldrig tröttna på dem. 

 

Vad shoppar du helst just nu?

Här borde jag svara ingenting, med tanke på hur mycket jag shoppade på Madeira och i tax freen (klick).... Men, eftersom jag som sagt är påväg till Tallinn och det finns en massa trevliga butiker såsom Pull&Bear, Bershka och Stradivarius där, så kan det nog hända att det blir något litet köp ändå.... Kanske någon tröja? Ja, tröjor är nog vad jag shoppar helst just nu! 

 

Vad gör du för att må bättre just nu?

Men jag måååår ju bra just nu. Märkte för någon dag sedan när en vän frågade hur det är, att jag blev lite förvånad över att kort och gott kunna svara "bra". Känns länge sen jag kunde svara så utan något "men" eller andra kringelkrokar. Så, jag behöver faktiskt inte göra något för att må bättre  just nu. Mår redan bra. Tänk vad bra. Ok nu ska jag sluta säga bra, och återgå till att vara social och diskutera med de sju kollegorna jag har med mig här i vagnen. Trevligt veckoslut på er, ha det bra (hehe, kunde inte hålla mig)!
Så bra att du nämnde uggs, det fick mig att minnas att jag också har ett par fake uggs. De är lika försvunna som mina Icebugs... något säger mig att de kunde finnas på samma konstiga ställe :)

Svar: :D :D
Daniela Skoglund

Alltså haha, det där med tangentljudet fick jag också nyss höra om. En av mina lärare här i Österrike tyckte visserligen inte om när jag skrev anteckningar på dator. "Can you please stop typing" fick jag höra och lade av, sådär smått generad. Ursäkta, trodde nog det är helt normalt att skriva det mesta man skriver på dator nuförtiden...

Svar: Men 😃😃😃 haha, kul ändå att man inte är den enda som råkat ut för sånt!
Daniela Skoglund

laxsalladsdejt nån kväll? :D

Svar: Men YES PLEASE
Daniela Skoglund

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Ett år sen jag vann - vad har hänt sen dess?
Julig bloggträff i Helsingfors
Åbo, Redi, bio, gym, fest och bloggträff
8-års dagen till ära - 8 konstiga saker vi gör som par
Firar på hemlig destinationKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat · Fest · Filmer & serier · Foton · Frågor & listor · Kärlek . Mat · Musik · Outfits · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Skola & jobb · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12