VINN PRODUKTPAKET FRÅN DERMOSIL

- Inlägget är i samarbete med Dermosil -
 
Mitt allra första minne av Dermosil är från 2012 - jag var en fattig studerande som nyligen flyttat till Helsingfors, och jag hade tagit emot ett extra jobb för att få allt att gå runt ekonomiskt. En kväll satt jag i kafferummet, trött efter en åtta timmars skoldag och fyra timmar på jobb, och fick syn på en Dermosiltidning på bordet med ett beställningspapper bredvid. Började bläddra, konstaterade att produkterna verkade kivoga och dessutom var i en sådan prisklass att jag som fattig studerande skulle ha råd med några stycken, så jag bestämde mig för att unna mig lite efter allt hårt arbete. Fyllde i blanketten, skickade iväg beställningen och några veckor senare fick jag testa mina första (men absolut inte sista) Dermosilprodukter.
 
Tänk om jag då hade vetat, att jag några år senare via bloggen, skulle ha möjlighet att samarbeta med företag som Dermosil. För ja, Dermosil är på alla sätt och vis en drömsamarbetspartner för mig - inte nog med att jag själv är en trogen användare av deras produkter sedan flera år tillbaka, utan företaget är Österbottniskt, Dermosil jobbar på ett väldigt miljömedvetet sätt och man kan lita på att deras produkter inte innehåller innehåller en massa skit (som man nu kan säga på ren svenska), utan verkligen är av bra kvalité. Dessutom testar Dermosil ej på djur, en aspekt jag själv allt oftare försöker ta i beaktande då jag köper skönhets-, hygien- och hudvårdsprodukter.
 
Gällande detta samarbete har jag fått väldigt fria händer av Dermosil, något jag uppskattar stort! Så, i och med att ni på sistone önskat er fler tävlingar, har jag nu själv valt ut och plockat ihop olika produkter till tre olika paket, jag kommer att recensera och tävla ut! Har försökt utgå ifrån produkter som både kommer att passa mig och hoppeligen intressera er, så hoppas ni gillar! Låt oss ta en titt;
 
 
PRODUKTPAKET NUMMER 1 - DET FRÄSCHA ÄPPELPAKETET
 
I det första produktpaketet jag plockat ihop har ni möjligheten att vinna några av Dermosils nyheter - Apple duschgel (klick), Apple kroppspeeling (klick) och Apple deo roll on (klick). Dessa valde jag för att alla tre produkter är sådana man alltid behöver och aldrig har för mycket av, och dessutom var jag väldigt nyfiken på äppeldoften. Var dock liiite nervös över om de skulle dofta så starkt att min känsliga hud ej skulle klara av dem (får t.ex. väldigt lätt röda fläckar och utslag på kroppen av tvålar och dylikt), men icke sa nicke - mild men fräsch doft och huden diggar, inte ens peelingen blev den det minsta irriterad av. Och deon, vilken tiopoängare! Torkar snabbare än man hinner säga hepp (okej, kanske hepp tre gånger) och håller borta alla oönskade lukter hela dagen lång, till och med under träningspasset - det ni. 
 
 
PRODUKTPAKET NUMMER 2 - DET VIKTIGA SOLPAKETET
 
I det andra produktpaketet hittar ni tre stycken solprodukter - Solskyddsspray SFP 30 (klick), Solskyddsstift SFP 50+ (klick) och Brun utan sol mousse (klick). Dessa produkter hade inte lockat mig ett dugg för några år sedan, men kändes som en självklarhet att välja nu. Visst har man alltid egentligen vetat att det är helt otroligt viktigt att skydda huden mot solen, men både jag och Niko har ändå allt för många gånger tänkt "äh, vi klarar oss utan solskydd, inget händer ändå vår hud". Men, senast i Marocko fick vi en riktigt ordentlig wake up call, då Niko verkligen brände sönder sin hud efter att ha tänkt att han nog klarar sig i solen några timmar utan skydd, något han sedan fick lida av hela resan. Nu när vi åkte till Bulgarien var solskydd således en självklarhet, och eftersom vi endast reste med handbagage och tillåtna vätskor således var väldigt begränsade, var solskyddsstiftet väldigt smidigt att packa med. Sprayet kommer sedan flitigt att användas hela sommaren, och tänker mig också att försöka börja byta ut rutinen att försöka bli brun i solen, till att bli brun med hjälp av brun utan sol istället. När man riktigt tänker efter känns det ju nästan obegripligt att man ligger i solen och pressar med alla dess risker bara för att bli brun, när såna här alternativ finns. Denna brun utan sol doftar dessutom gott PÅ RIKTIGT och är tack vare konsistensen otroligt lätt att applicera om jag jämför med tidigare liknande produkter jag testat, så stooort plus för det!
 
 
PRODUKTPAKET NUMMER 3 - DET PERFEKTA HUDVÅRDSPAKETET
 
I det tredje och sista produktpaketet hittar ni Dermosils Sensitive hudvårdsset för ansiktet (klick). Jag SKÄMS verkligen något enormt över hur jag skött om min hud mer eller mindre hela livet, för det sjuka är, att trots att jag har väldigt känslig och torr hud, har jag, i och med att jag aldrig haft några större problem med finnar eller dylikt, tänkt att jag kan skippa ansiktshudvården, och oftast bara smetat vanlig bodylotion i ansiktet och skrubbat bort sminket med någon billig tvål... Visst har jag sporadiskt köpt någon rengöringsprodukt till ansiktet (som jag ändå sedan ändå oftast glömt bort/reagerat på/annars inte varit nöjd med), men något ordentligt hudvårdsset för ansiktet har jag ändå aldrig ägt.... förrän nu. And, there is no going back, kan jag tala om. För ynka 19,90 euro får man en rengöringsmousse, hydrogel, ansiktskräm och ögonkräm som alla lämpar sig för känslig hud, och jag tror verkligen att jag senare i livet kommer att tacka mig själv för att jag gjorde dessa till en daglid rutin, istället för att fortsätta med tvål-skrubbandet och en massa bodylotion i ansiktet. Känner nämligen redan, bara efter en några dagars användning, en tydlig skillnad i hur min hud i ansiktet mår. 
 
 
Det var produkterna jag valt ut, och nu kommer vi då till den roliga delen - en av er kommer nämligen att vinna ett av dessa paket.  Medan jag upptäcker Bulgarien får ni alltså klura ut vilket av dessa tre paket ni helst skulle bli ägare till, och genom att sedan senast på söndagen den 13.5 kommentera vilket paket ni vill vinna, är ni med i tävlingen! Vinnaren drar jag på måndag och kontaktar per e-post, så glöm nu inte att fylla i din mejladress, så jag får tag på dig ifall det är just du som blir den lyckliga vinnaren =) Lycka till!Anonym


I💕Dermosil! Jag skulle nog välja setet med solskyddsfaktor för jag är av den typen som bränner mig direkt om jag visar mig för solen 😀 Ha en trevlig Bulgarienresa!

Granny


2an!

Linda


Vore skönt med nya solskyddsprodukter, så jag är med och tävlar om dem 😊✨

Josefina


Jag är också helt värdelös på att sköta om min hud så det tredje paketet skulle jag uppskatta väldigt mycket! :)

Josefine


Solpaketet alla dagar, älskar att sola och är nog beredd att ge huden en liten appreciation för att den står ut med mitt pressande 🙌

Helena


Jag behöver paket nr2!
Jag bränner mig alltid (brände mig till och med förra ''sommaren'' här i Finland, fastän det inte ens blev någon riktigt sommar :D ) och skulle gärna prova på dermosils solskyddsprodukter för det har jag faktikst inte gjort förut! Och brun utan sol produkten skulle ju också sitta fint, i och med att jag är blek som ett lakan o bara bländar alla människor omkring mig nu när solen börjat skina. Som du hör (läser) är jag i stort behov av paket nr2 :D
Njut på er resa , men glöm int att smörja in er!! :)

Åh, paket nummer 1 hade jag gärna uppskattat! Doften av äpplen påminner mig så mycket om sommaren!! :)

Anonym


Paket nummer 2 hade varit perfekt, har inte hunnit skaffa solskydd inför sommaren, och jag bränner mig så lätt i solen!

Malin


Jag vill tävla om paket nr 2! Har redan bränt mig i vårsolen och skulle behöva nytt solskydd. Litar på dermosils produkter och handlar nu och då därifrån för dom är så bra 😁

Anonym


Vad kul! Av dessa paket låter nr 3 passande, liksom dig har jag känslig hud men aldrig riktigt använt mig av specifika produkter av samma orsaker som du 😅

Anonym


Paket nummer 1 hade jag gärna vunnit! Älskar Dermosil! ❤❤❤

Anki Ekroos


Nr. 1 skulle vara alldeles perfekt för mig. 😍

Emme


Här hemma är all solskyddsprodukter slut så jag väljer nr 2 😎

Chevvan


Omg va nice!!! I need 2 in my life!!

Jennifer


Jag vill vinna produktpaket nummer 2, det VIKTIGA solpaketet :)

Jag vill ha trean! Det tycker jag att jag helt enkelt är värd! Hehe. Dessutom behöver jag lite nya ansiktsgrejer!

Johanna


Jag har inte hittat hudvårdsprodukter som passar mig än,dock har jag inte provat Dermosils,så set nummer 3 skulle jag vilja vinna ;)

Vilken härlig tävling! Eftersom äpple är en av mina favoriter så väljer jag självklart paket nummer 1! Hoppas att du har det mysig i solen i Bulgarien!

Anna Eva


Jag vill vinna nr 3 :D

Nu när solen äntligen vågat sig fram så skulle jag verkligen behöva det viktiga solpaketet! Gillar att solskyddet kommer i ett sprayformat! :)

S


Äppelpaketet! En fräsch doft till sommaren hade inte varit helt fel 🍏

Evelina


Åh jag skulle VERKLIGEN behöva paket nr 2! Jag är likblek året runt och bränner mig nästan inomhus av hur känslig jag är! Förra sommarn satt jag ca 10 min i solen på hela sommaren, och då med endast benen i solen.. lyckades även bränna mina ben på dessa 10 min :’D

För mig så skulle nr.3 passa mig perfekt 😄

Felicia


Jag skulle så vilja vinna paket nmr 1 😍😍 Passar ju perfekt nu till sommaren 😊

Heidi


Äppelpaketet skulle jag bli glad över i sommar😍

Det viktiga solpaketet skulle jag gärna vinna, för efter en superlång vinter vill jag spendera mycket tid i solen i sommar, men på ett ansvarsfullt sätt förstås. Dermosil har varit mitt favoritmärke i många år :)

Nina


Ha nosat på mammas äppelduschcreme här nyligen faktiskt. Va ju såå härlig! Så med andra ord skulle jag vilja ha paket ett om jag vann :-)

Hanna


Paket nummer 2, eftersom jag lagt alla dessa produkter i köpkorgen för någon dag sedan men sen "gallrades ut" när jag märkte att ordern skulle bli för dyr.

LottaPaket 1 skulle jag välja, äppeldoft låter riktigt fräscht till sommaren! 😄

Anna


Jag vill vinna paker nummer 1. ☺

Madelaine


Eftersom jag hoppas och väntar på en solig sommar. Så skulle solpaketet sitta fint 😊

Maria


Nr 2,så viktigt med solskydd😊

Nummer 1 😊 är själv en trogen användare av Dermosils produkter

erica


Nr 3: det perfekta hudvårdspaketet

Ida


Åh bästa dermosil! Jag vill vinna hudvårdspaketet nr3! ☺️

Ååh va kul med tävling! :) Eftersom paket nummer 2 kanske e den ja me minst sannolikhet själv sku beställ hem från Dermosil så väljer ja den! :)

Pia


Aldrig heller blivit besviken på Dermosils produkter! :) Äppelpaketet skulle jag vilja vinna!

Ellinore


paket nummer 1 :D

Jag har haft den där äppeltvålen och ääälskar den, men om jag vann så skulle jag vilja ha paket nr 3!

Jag är absolut med! Älskar Dermosil och kör ofta hela deras hudvårdsserie från rengöring till återfuktning. Därför är jag med och tävlar om paket nr 3 :)

Cecilia


Helt klart paket nr 2 till en blekfis som mig!

M


Paket nmr 2 skulle vara helt perfekt för mej som måste använda solskydd varje dag på sommaren och dessutom jobbar som simlärare utomhus :)

Anonym


3an! Jag fulltaligt ÄLSKAR Dermosils produkter och har märkt att deras produkter funkar väldigt bra med min problemhy 😻

Åh paket nr 2 skulle vara perfekt för mig i sommar! Förr solade jag som en galning både i solarie och ute i solen, solade flera gånger i veckan på solariet och kunde ligga och pressa i många timmar i solen bara för att bli brun och fräsch. Nu är jag gravid och har plötsligt fått en helt annan syn på det där med att sola och skulle inte få för mig att ligga och steka utan solskydd. Men det har ju också resulterat i att jag är blekare än kaptenen på ett kalkskepp just nu och det i kombination med gravidhormoner känner jag mig inte allt för snygg i min bleka uppenbarelse. Därför skulle jag bli himla glad över solpaketet!

Jag är med på 3:an. :)
Sitter i precis samma båt som dig. Har levt så gott som hela mitt liv i tron att ansiktet sköts med precis samma produkter som resten av kroppen men nu insett hur fel jag haft!

Alexandra


Paket nummer 2 skulle sitta fint! :D

Annika


Det perfekta hudvårdspaketet nr 3 skulle passa perfekt för mig som har känslig hud.

Jade


Absolut PRODUKTPAKET NUMMER 1 - DET FRÄSCHA ÄPPELPAKETET. Ljuvliga dofter på äppelprodukterna!

Sara Pepparkaka


jag tävlar om paket 1, skulle vilja testa de nya äppelgrejerna!

Anonym


Solpaketet, för att sommaren e här! :)

Jenny


Paket nr 1 helt klart! Älskar äppeldoft, så det skulle vara perfekt! :)

M


Paket nummer 1 :)

Anonym


Skulle gärna vinna paketet med solskyddsprodukterna. Var ute i solen nästan hela dagen igår, och har redan hunnit bränna mig. Så det skulle komma väl till pass så att säga, bättre sent än aldrig att börja smörja in sig! 😎☀️

Emmi


Nummer 2! :)

Julia


Paket nr 3! :)

Alice


Nummer 2 :)

Elin


Paket nummer två skulle vara perfekt då sommaren redan tittat fram!😍☀️

Felicia


Paket nr 3 :)

Paket nr 2 skulle vara perfekt! Mvh hon som var lite röd om nästippen efter en dag i Lissabon...

Julia


Paket nummer tre skulle vara drömmen :)

För mig skulle nr 3 passa perfekt <3

Helena i Uppsala


PRODUKTPAKET NUMMER 1 - DET FRÄSCHA ÄPPELPAKETET
vill jag allra helst vinna - jag älskar äpplen!

Jenna


Hej,

jag skulle älska paket nummer 1, eftersom jag för tillfället är inne i en äppelperiod (äter 2 äpplen per dag och äppelsylt till min havregrynsgröt). Sen insåg jag att det är flera år sen jag använt en body peeling, så det börjar vara dags för det.

Paulina


3:an!!! Det är verkligen allt och lite till av det jag skulle behöva använda men inte har. Skulle vara perfekt nu inför sommaren då min hy alltid förstörs under de här månaderna! <3

Josefine-tre barn och utmattningsyndrom


Jag skulle bli superglad om jag vann nr tre!!! Jag behöver lära mig att ta hand om mig själv efter snart 10 år som småbarnsföräder😊 Jag håller tummarna för min egen tur🙈

Josefine@seitl.net

Lena


Paket nr 3

Håller tummarna! :)

Alexandra


Paket nummer 3 skulle sitta fint! :D

Christel


Jag har aldrig provat på Dermosils produkter, så solskyddspaketet skulle jag vilja prova på!

Jag har enbart prövat deras ögonkräm innan som jag varit supernöjd med! Skulle gärna vilja tävla om hudvårdpaketet :D

Anonym


1:an!

Produktpaket nr 1 skulle vara perfekt för mig.

Anonym


Jag skulle vilja testa paket nr 3! 😍

Emelie Mosell Haquinius

http://emeliemh.com/


Paket nr 3 vore kul att testa 😍

Anonym


Jag skulle jättegärna vilja vinna det första paketet :)

Jennifer


Paket nmr 3 hade vare helt perfekt just nu för mig 😊👌🏼

Anonym


Hej😍paket nummer 1 skulle passa fint till sommaren😊

Anonym


Skulle gärna vinna 3an. Har slut på ansiktsrengöring och pga sjukdom är min hud riktigt åt pepparskogs nu. Skulle va kul att testa nåt nyt! :)
(Jonna98@live.se)

Dermosil i mitt hjärta!! ☺ Får jag välja tar jag setet med äppeldoft eftersom äppel påminner mig om sommaren och ifall deodoranten håller en fräsch även under träningen låter det som om produkten är för bra för att vara sann!

Karolina


Jag är också lat då det kommer till att vårda ansiktet, så paket nummer 3 skulle passa mig perfekt. :)

K


1!

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Vårångesten
Sommarhår med Kérastase och Bonacure + TÄVLING
Påsklovet 2019
Påskäggsjakt, matlagningstips och loppisfynd
Att vara anhörig till någon med kronisk sjukdomKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat & podden · Filmer & serier · Frågor & listor · Kärlek . Mat · Musik · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Sjukdom · Fysioterapi · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2019
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12