Tankar kring smink + tävling med Dermosil

- Inlägget är i samarbete med Dermosil -
 
Efter det lyckade samarbetet jag och Dermosil förverkligade i våras, bestämde vi oss för att köra på nytt nu på hösten - men mer sminkrelaterat den här gången! Och ja, jag ska igen både få presentera några produkter OCH tävla ut ett svinbra produktpaket (!) åt en av er även denna gång, men först tänkte jag berätta lite om min syn på smink;
 
Osminkad till vänster - sminkad med Dermosils produkter till höger
 
Jag har ju, som ni säkert redan vet vid det här laget, aldrig varit den som hänger med i sminktrenderna, älskar att testa nya looks och står och väljer en ny ögonskuggspalett i timmar. Visst har jag sminkat mig sedan jag var 14-15 år, men alltid med måtta och aldrig som ett måste. För mig känns det viktigt att kunna vara utan smink också, och jag vill att smink mer ska kännas som något jag använder när jag vill känna mig lite extra fin/fräsch, istället för något jag måste ha för att känna att jag kan visa mig bland folk. Lite som när man klär upp sig inför en fest sminkar jag mig gärna lite extra inför speciella tillställningar, men annars trivs bäst i typ jeans, tröja och lätt smink (och såklart helt osminkad i mjukiskläder också, det är ju liiiivet). 
 
I och med att smink således är något jag använder regelbundet men ändå inte ser som en hobby, har den svåra ekvationen blivit att hitta produkter som är billiga men bra. Har jag en femtiolapp att spendera vill jag ju inte använda den femtiolappen på endast en foundationflaska, samtidigt som jag ändå vill använda foundation ibland och min känsliga hud sällan gillar de billiga varianterna. Sen vill jag gärna att företaget bakom produkterna ska stå för bra miljötänk samtidigt som de ej testar på djur, så man kan väl konstatera att jag, samtidigt som jag inte är den största sminkfanatikern, ändå är rätt kräsen när det gäller smink.
 
Man kan i princip säga att jag endast lyckats hitta ett par företag vars produkter lever upp till alla mina smink-krav (budgetvänligt, bra kvalité, miljövänligt, ej djurtestat, lätt att använda, fint och naturligt resultat + att min hud ska tåla produkterna), och ett av de företagen är Dermosil (här kan ni läsa mer om varför det är ett bra val att stötta just Dermosil). Och nu har jag, i samarbete med dem, fått äran att både testa några av deras höstnyheter och några av deras good old top sellers! Låt oss ta en titt: 
 
 
HÖSTENS NYHETER
 
Bland höstens nyheter har jag testat en ögonbrynsfärg, en ögonskuggspalett samt en concealer. Ögonbrynsfärgen ville jag testa på grund av att jag gärna vill ha ett bra, budgetvänligt alternativ till min ögonbrynspenna, paletten föll jag för på grund av färgskalan och concealern blev jag nyfiken på helt enkelt på grund av att jag aldrig tidigare ens testat en concealer och tyckte det började vara dags nu. Vi kan säga så här: De vita och ljusgråa nyanserna i paletten är mina nya vardagsögonskuggor (dock får jag till ett bra resultat enbart med egen borste, den som medföljde tyckte jag var helt för liten) och concealern är hädan efter min räddare i nöden efter alla nätter jag sovit dåligt, men min absoluta favorit är ändå ögonbrynsfärgen - den överraskade mig så positivt att jag inte kan FATTA att jag någonsin spenderat trettio euro på en ögonbrynsfärg när man kan få en så här bra för 6,50 (!!!!!) euro?! Jag menar, KOLLA skillnaden på mina ögonbryn på bilderna ovan - looooove it. 
 
 
TOP SELLERS
 
När det gäller deras gamla godingar, gjorde jag lite djärva val och valde ut tre produkter som lät intressanta MEN nästan för lite bra för att vara sanna. En lätt tonande dagcreme som skall passa ljus till medelmörk hudton  (liksom, yeah right, vanligtvis kan man inte ens hitta en passlig färgton fast man febrilt väljer bland cremer som specifikt är riktade till ens egen hudton), solpuder som utlovade en naturlig nyans (händer ju aldrig med solpuder, då brukar nog naturligt kännas lika långt borta som mars är från jorden) och ett färgskiftande läppstift som skall skapa en personlig rosa nyans för ens läppar genom att läsa av pH-värdet i huden (eeeeh va).
 
Ja, skeptisk var bara förnamnet då jag gjorde mig redo för att testa dessa produkter, men, kolla nu på före- och efter bilderna i början av inlägget igen. Dagcremen var mörkbrun när jag klämde ut en klick på min sminksvamp och började dutta på huden, men SER NI NÅGON BRUN RAND VID KÄKARNA? Icke, bara en betydligt jämnare och mindre glansig hudton än på första bilden. Solpudret fick mig inte heller att känna mig det minsta orange, istället gav det bara ett lite mer fräscht intryck, och läppstiftet... Ja, läppstiftet borde döpas om till typ Einsten-läppstiftet, för det gjorde tydligen ett utmärkt jobb med att tolka mitt pH-värde och skapa en perfekt nyans för mina läppar enligt det (och det dessutom helt utan att bli kladdigt eller ge en den där uttorkade känslan, samtidigt som det sitter som berget i flera timmar). Fattar verkligen varför dessa produkter är top sellers - gillar alla tre jättejättemycket.
 
 
TÄVLING
 
Som ni säkert förstår är jag otroligt nöjd med dessa produkter, och vet ni vad? En av er kommer inom snar framtid att hoppeligen få känna er exakt lika nöjd (och glad) (och imponerad) som jag, för en av er kommer att vinna varenda en av produkterna jag presenterat i det här inlägget. Allt du behöver göra är att senast klockan 23:59 på söndag lämna en kommentar där du berättar vilken av produkterna du blev mest nyfiken på efter att ha läst det här inlägget, och så är du med i utlottningen! Vinnaren presenteras här i bloggen på måndag samt kontaktas per e-mail, så glöm inte att fylla i din e-mail så jag får tag på dig om det är just du som vinner :)
 
Lycka till!Ögonbrynsfärgen skulle vara rolig att testa!

Erica


Blev mest nyfiken på dagcremen då jag också tycker det är omöjligt att hitta en bra färg ☺

Anonym


Ögonbrynsfärgen ser bra ut, den skulle jag gärna testa!

Emelie


Blev mest nyfiken på dagcremen. Har kikat på den innan faktiskt, men aldrig prövat den.

Julia


Hmm svårt att välja men skulle kanske säga att mest nyfiken blev jag kanske på concealern!

Helena


Jag vill börja med att skriva att jag tycker du gör så bra samarbeten! Dom är alltid lika bra och känns helt ärliga! I väntan på fler :D Men till svaret för att delta i utlottningen, Alla produkter låter ju jättebra!
Jag kan inte välja en av dem jag blev mest nyfiken på, för de som intresserar mig aldra mest är både ögonbrynsfärgen och läppstiftet!

Svar: Tack snälla, det betydde jättemycket för mig att få höra det där!! 🙏🏻
Daniela Skoglund

Ida


Läppstiftet!! :)

Jenny


Ögonbrynsfärgen å läppstiftet! :)

Alexandra


Ögonbrynsfärgen skulle jag absolut vilja pröva, e kräsen då de kommer till ögonbrynen och den enda färgen ja använt nu är rätt dyr och skulle vara guld att hitta en ny bra färg som skulle vara mer ekonomisk :)

Cecilia


Blev lätt imponerad av den tonade dagcremen

Sandra


Dagcremen skulle jag gärna testa!

Viktoria


Ögonbrynsfärgen skulle jag vilja testa! :)

Isabelle N


Ögonbrynsfärgen! Mina ögonbryn bleknar snart bort här i Spanien 😄

I


Ögonbrynsfärger skulle vara spännande att testa.

Cecilia


Bblv mest nyfiken på att testa solpudret. Lite färg i ansiktet behövs definitivt nu till hösten! :)

Nicolina


Jag blev mest nyfiken på dagcremem. Eftersom jag har väldigt känslig och blek hy har jag svårt att hitta något som funkar för min hy, men denna verkar ju lovande! :)

S


Det färgskiftande läppstiftet helt klart!

Vilket amazing sammarbete! Det låter faktiskt otroligt att hitta så många bra produkter direkt! Klart man blir sugen på att testa själv. Jag blev speciellt intresserad av att testa ögonbrynsfärgen!

Svar: Tack! Ja, som sagt - nästan för bra för att vara sant 😍
Daniela Skoglund

Michaela


Concealern helt klart,dels för att ungarna kokade soppa med min förra ,dels för att dölja diverse blå/gröna/lila påsar under ögonen lefter sömnlösa nätter pga ovannämnda små personer 😂❤️

Hellan


Skulle gärna testa ögonbrynsfärgen 😁

Linn


Läppstiftet lät ju jättekonstigt och jätteroligt :)

Dagkrämen! Lät ju som sagt för bra för att vara sann!!

Vilket perfekt val av produkter, jag har nämligen själv varit sugen på att testa alla utom en av dem som som du hade valt ut! :D läppstiftet läste jag om i deras senaste tidning och blev helt impad över att färgen ändras, så den produkten ser jag nog mest fram emot att testa!

Emme


Solpudret skulle va roligt att testa

Anna


Skulle vilja testa läppstiftet och solpudret är redan en stor favorit 😊

Anonym


Jag skulle vara mest intresserad av att testa solpudret :)

Madde


Härligt samarbete!🙌 Mest nyfiken är jag på ögonbrynsfärgen, älskar deras ögonbrynspalett från tidigare, men använder endast den ljusbruna färgen därifrån. Den tonade dagkrämen verkar också riktigt najjs, istället för att köra på med foundation!

Anonym


Skulle vilja testa läppstiftet och concealern. Ögonbrynscreamen och fondationen från Dermosil hör redan till min dagliga sminkning och hör till mina favoriter :)

Jennifer


Den tonande dagcremen verkade intressant! Har aldrig testat Dermosil innan, kanske dags nu? ;)

Emmelie


Dagcremen värkar intressant 😎

Det där läppstiftet lät spännande!

Emma


Läppstiftet lätt ju så häftigt!! :D

Carro


Ögonbrynsfärgen! Ett billigare alternativ till Anastasias dipbrow pomade skulle behövas :D

Svar: Ja, det var precis den jag använde förr också!
Daniela Skoglund

Michelle


Den lätt tonande dagcrémen blev jag väldigt intresserad av nu 😄

Anna


Blev mest nyfiken på ögonbrynsfärgen, den verkar va super!

Anonym


dagremen absolut!

Läppstiftet lät intressant för jag har så svårt å hitta en riktigt bra rosa nyans åt mig som inte råkar bli för barbierosa alla jäkla gånger 😂

Lovisa


Mest intresserad av solpudret :)

Lovis


Ögonbrynsfärgen absolut! 😊

Pippi


Skulle gärna pröva solpudret. Skulle behöva snabbpiffning då livet just nu inte flyter på som det ska.

Elin H


Läppstiftet verkar häftigt! :)

Malin


Har handlat från Dermosil tidigare, och sett läppstiftet men aldrig köpt det. Nu när du rekommenderar det, blir jag jätteintresserad att testa det! :)

Jade


ögonbrynsfärgen :)

Josefina


Jag som aldrig har lärt mig hur man sminkar sig har nu anmält mig till en sminkkurs! Så jag är nyfiken på precis allt :D

Lizette


Ögonbrynsfärgen har jag länge velat testa, har hört så mycket bra om den :)

Jennie


Ögonbrynsfärgen är jag mest intresserad av 😊

Både ögonbrynsfärgen och läppstiftet skulle vara skoj att testa! :)

Annika


Den lätt tonade dagcrémen skulle va nice för jag ser ut som ett lik året om hahah :D

Men åååh! Jag är mycket för fysik och kemiska reaktioner och fick reaktionen precis som du (EEH va?). Så läppstiftet skulle jag verkligen vilja testa! Det verkar så coolt!! Men verkligen alla produkterna verkar intressanta! Vilken fin blogg du har! Älskar!!😍

Felicia


Åh, solpudret!!!!! Det är ngt jag garanterat behöver nu i vinter ❤

Paulina


Läppstiftet låter ju tufft :)

Josefina


Inom EU är det förbjudet att sälja smink som är djurtestat :)

Eve


Har länge funderat på att testa dagcremen från dermosil. Jag sminkar mig typ aldrig men har länge tänkt på att jag borde börja använda en dagcreme i alla fall.

Eleonore


Blev väldigt intresserad av dagkrämen, skulle vara skoj att testa på! 😊

Martina


Ögonbrynsfärgen vore super kul att testa på!

Sara S


Ögonbrynsfärgen😊

Solpuder skulle jag vilja prova


Solpuder skulle jag vilja prova

Marina


Färgskiftande läppstiftet 👍

Janica


Jag blev mest nyfiken på dagcremen. Men även läppstiftet 😍

Pia


Jag blev mest nyfiken på ögonbrynsfärgen! Använder ABH Dipbrow Pomade nu men skulle gärna hitta en budgetvariant istället för den!

Svar: Jag använde också den förr men nu är det nog no going back!
Daniela Skoglund

Erica


Concealern och ögonbrynsfärgen :)

Mia


Är i behov av nytt läppstift och dagcreme :)

Ulrica


Solpudret 😃

Linda


Black bags in the face här, hello! Concealern sku jag vilja testa.

Anna


Det färgskiftande läppstiftet :)

Lotta


DAG krämen verkar väldigt intressant men vem kan motstå att vara nyfiken på ett färgbytande läppstift?
Jätte fint inlägg, tycker om sånahär ärliga recensioner ☺️

Svar: Tack! 🙏🏻
Daniela Skoglund

Ida


Jag blev nyfiken på läppstiftet!

Jennifer


Dagcremen är jag mest nyfiken på att prova.

Paulina


Dagcremen skulle jag vilja testa! Har tänkt beställa den men aldrig vågat 😊

Läppstiftet :)

jennifer


dagkrämen lät mest spännande å nyfiken i mina öron, skulle va jättespänannde att få testa den!

Oliwia


Jag blev jätte intresserad av ögonbrynsfärgen :)

Julia


Solpudret och ögonbrynsfärgen skulle jag vilja testa!

Ögonbrynsfärgen lät ju spännande. Är så dåligt insatt i smink att jag inte ens sett nån liknande förut så den sku jag gärna prova! :)

Pia


Ögonbrynsfärgen har jag länge velat testat 😄

Anonym


Läppstiftet verkar intressant!

Anonym


sku gärna testa på ögonbrynsfärgen! 😊

Saga


Blev absolut mest nyfiken på ögonbrynsfärgen i.om jag dagligen målar ögonbrynen och är sugen på att prova göra det med nåt annat än den där vanliga pennan 🙃

Lotta


Dagcremen är jag mest nyfiken på! :)

Jag har också alltid varit väldigt ointresserad av smink och vet väldigt lite om smink, men ändå nog alltid sminkat mig. Har fortfarande inte riktigt hittat det "rätta" sminket för mig och skulle gärna pröva på alla dessa produkterna. Dock blev jag nog mest nyfiken på att testa concealern!

Filippa


Mest nyfiken på att testa läppstiftet, har kollat in det tidigare men inte kommit för mig att testa det!

Joakim


Nyfiken att testa solpudret! 😀

Anonym


Nyfiken på läppstiftet. Låter jätte intressant det där med Ph :D

Sara


Läppstiftet! Blev jättenyfiken på det :)

Yvonne


Läppstiftet låter ju jättehäftigt, det sku jag vilja testa!

Jag e nyfiken på att testa concealern eftersom jag ännu int ha hittat någon som funkar för mig.

Karolinas kaos

http://karolinaskaos.com


Ögonbrynsfärgen!

Pamela


Jag är mest nyfiken på dagcremen och concealern :)

Josefine


En lätt tonande dagcreme skulle jag behöva,tycker det är urjobbigt då jag far på jobb (jobbar på akuten) och verkligen inte orkar lägga på smink, men så har jag en lätt rodnande spännande grundfärg i ansiktet så jag vill ju nog gärna se lite fräschare ut men then again hatar jag täckande, tjock concealer, så tror verkligen att denhär skulle vara räddningen för mig😎

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Ett spännande veckoslut!
Randoms - vecka 21
Baksidan av bloggsamarbeten
En blogglista om min smak
Liggboxen - prenumerationstjänsten som gör livet (och liggen) lite bättreKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat & podden · Filmer & serier · Frågor & listor · Kärlek . Mat · Musik · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Sjukdom · Fysioterapi · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2019
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12