Vinn Loreal Blondifier - drömpaketet för blondiner

- Inlägget är i samarbete med shampookauppa.fi
 
Då var det dags för vårens andra inlägg i samarbete med Suomen Shampookauppa (det första där jag recenserade Moroccanoil Color serien hittar ni här)! Idag ska jag presentera Loreals Blondifier serie, och jag blev väldigt excited när Shampookauppa föreslog att det skulle vara serien jag testar till näst, i och med att jag kommit fram till att hur nöjd jag är med mitt utseende påverkas väldigt mycket av mitt hår. Och då syftar jag främst på färgen! Så länge de gula tonerna i håret hålls borta, brukar det inte spela så stor roll om jag är osminkad, har fula kläder eller är riktigt svullen - har jag en bra och icke-gul hårdag, brukar det mesta kännas bra. Dessutom består serien inte av någon  vanlig kombo av silvershampoo och balsam utan flera spännande och annorlunda produkter (hade aldrig sett/hört om något liknande), så ja, man kan nog säga att jag är dubbel-excited. Låt oss ta en titt på högen av produkter som trillade ut när jag öppnade paketet, och glöm inte att också spana in tävlingen i slutet av inlägget!
 
 
Det kanske känns lite råddigt och övermäktigt när man kollar på produkterna så här, men tro mig - det är inte så krångligt som det ser ut. Man behöver varken köpa hela serien eller kombinera alla produkter vid användning för att få bra resultat, utan jag har bara testat dessa alla nu för att kunna recensera produkterna var och en för sig samt bilda mig en uppfattning om serien som helhet. Så, let me walk you through this, produkt för produkt (har lagt ett hjärta framför produkten ni ska fästa lite extra uppmärksamhet vid!):
 
 
1. Loreal Blondifier Gloss Shampoo: På namnet skulle man kanske kunna tro att det här är ett klassiskt silvershampoo, men låt er inte luras - shampoot är helt genomskinligt och dess syfte är inte att ta bort gula toner, utan att rengöra blondt hår så på djupet, att det ljusa i håret framhävs. Det får blondt hår att lysa, typ. Så, vill du ha ett djupt rengörande shampoo som doftar otroligt gott och framhäver ditt blonda hår i den färg det är, oavsett om du har en kallare eller varmare ton i håret, då är det här rätt produkt för dig! Hittas HÄR, finns i storlekarna 100 ml, 300 ml och 500 ml, och kostar 6,90-24,30 euro beroende på storlek. 
 
2. Loreal Blondifier Cool Shampoo: Om du däremot är ute efter en kall hårfärg och det klassiska silvershampoot som tar bort gula toner, då är det här rätt produkt för dig! Ett riktigt bra budget-silvershampoo som jag mer än gärna kombinerar med Gloss shampoot, för att både få lystret OCH den svala färgen i håret. Hittas HÄR, samma storlekar och priser som för Gloss shampoot gäller.
 
3. Loreal Blondifier Conditioner: Så har vi balsamet, som precis som det första shampoot, framhäver den ljusa färgen i håret oavsett vilken nyans av blondt hår man har. Detta balsam och Gloss shampoot har blivit min vanligaste kombination i duschen nu de dagarna jag har lite bråttom men ändå känner att jag vill framhäva mitt blonda hår, och den kombon fungerar verkligen bra. Så, gloss shampoot plus detta balsam är verkligen ett hett tips åt alla blondiner! Balsamet säljs i 200 ml flaska HÄR och kostar 19,90 euro. 
 
4. Loreal Blondifier Masque 💜Så har vi kommit fram till seriens mest spännande produkt, som också har blivit min absoluta favorit bland dessa. Det handlar alltså en alldeles fantastisk hårinpackning (hittas HÄR för 24,30 euro) som både framhäver det ljusa i blondt hår, men också gör håret magiskt mjukt och välmående. Den spännande delen? Om du vill, kan du blanda i en av dessa tre shottar i hårinpackningen för att få ett ännu mer specifierat och önskat resultat! Jag blandade den violetta som neutraliserar gula toner i min, men det finns också en blå och en guldig shot bland alternativen - den blåa är för dig som vill neutralisera koppartoner i håret, och den guldiga är för dig som vill framhäva varma och beige:a toner i håret. Alltså, HUR smart, fyndig, spännande, kiva och bra grej?! Är det en produkt du ska köpa bland dessa, då är det denna (gärna med shot, då).
 
5. Loreal Blondifier Bestie Spray: Sist men inte minst, ett vårdande hårspray specifikt riktat åt blondt hår. Brukar spraya på detta efter hårtvätt för the final touch, och vips har jag lite extra glänsande och lättkammat hår. Flaskan kostar 19,90 euro och hittas HÄR
 
 Shot:en som ger en ljuva, kalla toner i håret
 
Ja, ett riktigt drömpaket för blondiner, kan man nog beskriva den här serien som, och ju mer jag använder den, desto bättre blir den (eller ja, effekten av den). De gångerna jag har tid och vill ge mitt hår extra mycket kärlek använder jag hela serien under en och samma hårtvätt, men kombon jag oftast använder till vardags är Gloss Shampoot och  Conditionern (kom ihåg att möjligheten att beställa både mindre och således förmånligare förpackningar finns!), medan kombinationen jag är mest imponerad och fascinerad av är Blondifier Masquen och Color Powermixen (kände mig som värsta kemisten när jag blandade ner shot:en i hårinpackningen, hehe). Ifall du är osäker på vilken shot du borde välja till just ditt hår, är det bara att höra av sig till Shampookauppas kundtjänst, info@shampookauppa.fi, de är kunniga som få och svarar snabbt som attan!
 
 
I och med att Shampookauppa är en väldigt generös samarbetspartner ska jag än en gång få tävla ut ett produktpaket åt en av er, och denna gång kommer vinsten bestå av gloss shampoot, conditionern och bestie sprayen, så att produkterna ska passa alla blondiner, oavsett nyans på håret. Bra va? Allt du behöver göra för att delta, är att berätta vilken av produkterna som fångade din uppmärksamhet mest, samt slänga iväg en kort motivering till varför du vill vinna. Gör det före klockan 15 på söndag och fyll i din e-mail också, så är du med =) Lycka till!Linn


Loreal Blondifier Bestie Spray det som mest fångade mitt intresse. Detta paket skulle passa mig perfekt efter som att jag har problem med gula toner i håret som inte vill gå bort...så detta paket skulle vara räddaren i nöden!

Linn


Loreal Blondifier Bestie Spray det som mest fångade mitt intresse. Detta paket skulle passa mig perfekt efter som att jag har problem med gula toner i håret som inte vill gå bort...så detta paket skulle vara räddaren i nöden!

Anna


Hej, skulle välja nummer 3! Conditionern skulle verkligen behövas :)

Karolinas kaos

http://karolinaskaos.com


4. Loreal Blondifier Masque är den jag skulle önska mig!

Rebecca


Jag blev mest intresserad av Blondifier Color shot pigmenten. Väldigt bra att det finns varianter för olika blonda toner, så att även de som har en varmare blond ton får en optimal produkt. Men skulle även vara väldigt roligt att få testa gloss schampot eftersom det låter så annorlunda från de produkter jag testat förut.

Ellinore


Skulle gärna testa Loreal Blondifier Gloss Shampoo :)

Camilla


Loreal blondifier masque verkar häftigt och har inte tidigare hört om dessa! Har själv blont hår som lätt blir gulaktigt och använder regelbundet på olika produkter för att få en kallare ton i håret så dessa produkter skulle vara perfekt att testa på!

Saga


Loreal blondifier gloss shampoo låter som om det vore gjort för mitt (mörk) blonda hår såhär i vintertider!

Blev mest intresserad av att prova Loreal Blondifier Masque med de olika shottarna man kan blanda i, även om nog alla produkter lät både bra och värda ett försök.

Jennifer


Loreal Blondifier Masque skulle vara intressant att prova. Blev imponerad av hårinpackningens egenskaper tack vare din beskrivning av den!

Antonia


Hej!

Jag blev mest intresserad av gloss shampoot och conditionern som du beskrev att de två passar jätte bra för blondt hår. Så skulle vara väldigt nyfiken på att testa denna kombon då jag själv haft problem med att hitta bra schampo och balsam som passar mitt blonda hår. Men alla produkter verkar super!

Elin


Alla produkter låter väldigt bra men blev allra mest intresserad av conditionern. Den skulle behövas så mycket till mitt hår eftersom jag har blont med gula toner i och kan inte färga det eftersom jag är så känslig så tål inte färgning.. Hoppas att vinna så man kan få bort de gula tonerna och få ett fint hår för som du skrev så spelar hårfärgen stor roll för mig också hur jag känner mig

Mia


Nr 5, sprayen som skulle göra mitt hår lättkammat. Får så lätt tovigt hår och tror detta är en produkt jag skulle använda och ha stor nytta av!

Helena


Gloss schampot och hårmasken med shottarna var det som intresserade mig aldra mest! Alla produkter låter ju helt suveräna så jag skulle gärna pröva på dem i mitt blonda hår. Nya hårprodukter är ju av det bästa man kan få, o att testa nåt nytt tackar jag inte nej till! 😊

Bestie-sprayet lät intressant & lockande! Antar att en riktigt hårinpackning skulle göra susen åt min vintertorra kalufs, men bestie-sprayet lät som en produkt som inte kräver så mycket tid att använda i vardagen :) h. tjejen som vägrar lägga väckning ett par minuter tidigare

Blondifier Color shot pigmenten blev jag nyfiken på! Har testat så många produkter för blont hår som inte gjort ett skvatt för att ta bort gulheten.. Det jag nu kör på är Fudge serien men det sliter nåt otroligt på håret har jag märkt. Och precis som du säger så känner jag mig också så mycket finare då håret hålls kallt.

Hanni


Loreal blondifier masque e den som intresserade mig mest! Skulle verkligen behöva paketet då jag i någon månad nu kämpat med att få bort gula toner från mitt blonda hår!

Ida


Oj, både schampot och balsamet lät så bra! Jag har riktigt hårkris nu före sommaren då jag har sparat ut så jag i princip har helt min egen färg, men håller på bli så uuttrååkaad att jag är rädd att jag snart spontanfärgar. Sku ju va perfekt att pigga upp det nu bara tills sommaren!

Tia


Loreal blondifier gloss schampot skulle jag gärna testa.

Lizette


Loreal Blondifier Gloss Shampoo önskar jag mej efter läst din beskrivning. Det är exakt som skulle behövas för att hålla ett blonderat hårt fräscht såhär i vintertider.

Sara


Hårmasken att blanda shotten lät mest spännande enligt mig! Alltså kan totally relate till att man känner sig så mycke fräschare när man har en kall-blond dag, DET GÖR skillnad vilken ton ens blonda hår är fast mina vänner påstår annat :'). Är en silverprodukt knarkare utan dess like med konstant lila nagelband och nya produkter testas gärna, att dessutom vinna vore ju fantastiskt med den studerande budget man har haha

Lotta


Blondifier Masque och blanda i shotten skulle jag gärna testa , har alltid haft problem med mitt blonda hår skiftar i gult. Samt vanligt silvershampo har många gånger färgat hårtopparna i blått eftersom det är så torrt.Deltar gärna i tävlingen och håller tummarna 😁

Lotta


Kommenterade just men glömde så klart mailadressen 🙄 Deltar som sakt gärna i tävlingen som en gulnande blondi. Intressantast lät Blondifier Masque att blanda med shotten.

Julia


Hårinpackningen lät intressant, den borde testas 👌🏻 Svårt att hitta bra produkter (och dyrt) till mitt ljusa, torra svall. Vill gärna testa dessa,är med och tävlar 🤩

Minna


Den första,Loreal Blondifier Gloss Schampoo lät mest lockande i mina öron! :D

Ååh det här vill jag så vinna! Haha, jag pratade just med en vän om att jag aldrig vunnit dina tävlingar när jag såg att du har en ny tävling :D Kanske det är min tur nu? ;)
Gloss-produkterna fångade min uppmärksamhet mest, eftersom de ska passa alla blonda toner för jag är naturligt blond men speciellt under vintern blir mitt hår ofta mörkare. Så jag skulle vara väldigt nyfiken på om dessa produkter skulle lyfta fram det ljusa i mitt hår också, och i så fall skulle de helt klart bli en stor favorit hos mig. Detta är också orsaken till att jag väldigt gärna vill vinna! :)

janina kronlund

http://yae.blogg.se/


Loreal Blondifier Cool Shampoo! Mitt hår e gult så e i need 😂

anna1234


Det som fångade mitt intresse var utan tvekan Blondifier Masque med shotten! Låter som nåt jag aldrig testat innan och mitt hår har verkligen blivit daskigt i färgen på sistone, det går mer åt gulbrunt än kallt pärlblondt som är den färgen jag _egentligen_ vill ha :) Jag litar på att dina tips är bra, har tidigare skaffat andra saker du tipsat om i bloggen, bl.a. en parfym och en mascara :D

Johanna


Hårmasken + shotten låter spännande!

Ida


Bestie spray fångade min uppmärksamhet! Har oftast trassligt hår efter tvätt så tror sprayet skulle hjälpa till! Passligt till våren vill jag ge håret lite extra kärlek efter en kall vinter ❤️

Marina


Mest intresserad av Cool Shampoo då mitt hår lätt får gula toner nu efter många månader utan den blekande solen.

Julia


Sprayen fångade min uppmärksamhet extra då jag aldrig har hört om en sån produkt anpassad för blondt hår!

Jag är student och skulle verkligen behöva fylla på badrumsskåpet med härliga produkter. Att det är en serie för blonda är ännu bättre då jag älskar när jag lyckas hålla mitt hår i en fräsch kall ton länge mellan frisörbesöken :-)

Kram

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

HEJ! Du har hittat till Danielas Dagbok - en finlandssvensk blogg som enligt läsarna kan beskrivas som äkta, ärlig, genuin, personlig, rolig, sprudlande, omväxlande, kamratlig, väluppdaterad, mångsidig, jordnära och bäst. Du är varmt välkommen att läsa vidare för att se om du håller med - hoppas du kommer trivas!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Weekend i Ruka, Kuusamo
Att tänka på när man köper bostad
Svar på era Instagramfrågor
Första biobesöket, förlovningsbrunch och magisk nationalpark
En massa "första"Kategorier

Allmänt · Bloggrelaterat & podden · Filmer & serier · Frågor & listor · Fysioterapi · Kärlek · Mat . Musik · Randoms · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Sjukdom · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2020
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2019
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12