Fem orsaker att stötta Meribottles + tävling

- I samarbete med Meribottles -
 
Sak ni kanske inte visste om mig? Att jag alltid bär med mig en vattenflaska, vart jag än går. Har ju några gånger nämnt att jag knappt dricker något annat än vatten, och jag dricker verkligen mycket  vatten. Den där plastvattenflaskan har liksom alltid varit en så naturlig del av mitt liv att jag knappt reflekterat kring den, tills jag en kväll för några veckor sedan knäppte på dokumentären A Plastic Ocean. Ägnade en timme och fyrtio minuter åt att se hur en massa plastskräp (inklusive plastflaskor) flöt omkring i havet och förstörde djurens liv, och när jag efteråt försiktigt sneglade mot plastflaskan jag hade i väskan, tänkte jag exakt samma som mr Wonderful brukar säga i Shark Tank - THERE'S GOT TO BE A BETTER WAY. 
 
 
Well, turns out, there is a better way, och the better way stavas Meribottles.  Trillade in på deras hemsida av en slump, och efter att ha bekantat mig med deras historia och deras produkter, skickade jag direkt iväg ett mejl - sällan har jag viljat samarbeta med ett företag lika mycket. Till min stora glädje ville de också samarbeta med mig, och nu när jag vinkat hejdå åt min trötta plastflaska och levt med mina nya Meribottles (okej, *min nya Meribottle - Niko snodde nämligen den ena direkt de anlände på posten), ska jag berätta åt er varför man borde välja att säga ajöss till plastflaskorna som hamnar till sjöss, och stötta Meribottles istället:
 
Hur jag känner för min gamla plastflaska vs min nya meriflaska just nu
 
FEM ORSAKER ATT STÖTTA MERIBOTTLES: 
 
1. Ett miljövänligt val. Att det är mer miljövänligt med en hållbar flaska istället för en plastflaska fattar väl vilken dummerjöns som helst, men förutom att Meribottles försöker minska mängden plast i haven genom att tillverka flaskor av rostfritt stål, skänker de även en euro av varje köpt flaska till välgörenhetsorganisationer som kämpar för miljön. Ett dubbelmiljövänligt val, skulle man med andra ord egentligen kunna kalla det.
 
2. Inhemskt företag och svenskspråkig service. Som namnet kanske avslöjar, är Meribottles ett finskt företag ("Meri" är ju finska och betyder hav), och jag stöttar gärna inhemskt så långt jag kan. Det som ändå gör att jag stöttar Meribottles som inhemskt företag extra gärna, är att deras kundservice även svarar på svenska - företaget är alltså tvåspråkigt, och alla mejl vi har utbytt i samband med detta samarbete, har gått på felfri svenska. Stort, stort plus!
 
3. Snygg design. Visst är punkterna ovan redan bra orsaker att stötta Meribottles, men nog fasen är det ju en stor bonus att flaskorna också är så SNYGGA. Instagramvänliga med stort I, det är vad de är - har redan flera gånger fått frågan "varifrån är din flaska?!", när jag dragit upp den ur väskan. Bland mönstren hittar man allt från marmor och skinande material till matta enfärgade flaskor och glada mönster i alla dess färger, och jag valde, som ni kan se, en i vit marmor och en trämönstrad flaska. Precis min stil =) Och tusan vad jag gillar designen på själva flaskorna också! De är liksom exakt passlig storlek, och de känns stilrena samtidigt som de har det där lilla extra - vi snackar liksom inte några tråkiga termosar nu, utan moderna, snygga, praktiska flaskor. 
 
4. Felfri funktion. Den största skillnaden som Meribottles bidragit till i min vardag är att jag 1) alltid har tillgång till kallt vatten, och 2) aldrig behöver oroa mig för läckage i väskan. I och med att jag som sagt alltid bär med mig vattenflaska så blev vattnet ljummet rätt snabbt där i väskan, men med min Meriflaska kan jag fylla flaskan på morgonen och fortfarande ha tillgång till iskallt vatten på eftermiddagen (och iskallt vatten är ju typ det godaste som finns). Funkar såklart också tvärtom - häller jag i varmt te, kan jag lita på att det hålls varmt länge. Ingen risk för läckage tycks heller finnas - mina plastflaskor kunde jag aldrig lita på utan de läckte med jämna mellanrum, men min Meriflaska har aldrig läckt en droppe, inte ens då jag haft den upp och ner i väskan hela dagen.
 
5. Mångsidig och lätt användning. Min Meriflaska hänger med mig i väskan till jobbet, den  följer med på träningspassen och den står på nattduksbordet över natten. Använder den i princip hela tiden, och jag har märkt, att den känns så himla mycket fräschare än plastflaskorna. Plastflaskorna var ju så svåra att rengöra att jag alltid slängde dem och köpte nya när de började kännas ofräscha, men Meriflaskorna är verkligen jättelätta att rengöra och att hålla fräscha. Och bra så! Man vill ju inte direkt få i sig värsta bakteriebomben varje gång man ska ta en klunk vatten =)
 
Käääääär
 
Och nu tänker någon kanske, "meh, hur bra kan en flaska vara egentligen", och svaret lyder: BRA. Jättebra. Faktiskt exakt lika bra som jag förhoppningsvis nu fått dem att framstå som. Till och med Niko, som för övrigt är världens kräsnaste människa när det gäller produkter/varumärken, har flera gånger påpekat hur mycket han gillar flaskan och hur bra den är, och den är nu för tiden en självklar del av innehållet i hans fotbollsväska. Vilket är 100% förståeligt! Liksom, de är miljövänliga, inhemska, snygga, hållbara och praktiska - what's not to like?  Känns typ som att jag BORDE dra till med någon kritik för att inte låta som en icke-trovärdig överdrivare nu, men kommer fasen inte på något. Kanske  priset, då? Eller? Är 27,99 mycket för en sån här flaska? Äh, jag vet inte. Känns ju ändå som en ganska rimlig summa, med tanke på alla bra egenskaper jag nyss räknade upp.
 
 
TÄVLING
 
Och nu till det bästa - jag brukar ju försöka se till att mina samarbetsinlägg ska innehålla någon form av tävling, och denna gång är tävlingen extra bra, jag ska nämligen inte bara ge en, utan TRE av er möjligheten att vinna varsin fantastisk flaska! Japp, julen kom sent i år =) Allt du behöver göra för att delta är att lämna en kommentar där du berättar vilken flaska du skulle välja om du vann (här hittar du alternativen) (några flaskor är slutsålda just nu, men det kommer snart in fler, så går bra att tävla om dem det står pre-order på också!) samt varför just du vill vinna, så väljer jag ut tre stycken vinnare på söndagen (20.1) klockan 12:00. Glöm inte att fylla i din e-mail så jag får tag i dig ifall det är just du som vinner - LYCKA TILL =)White marble eller pastel skulle jag välja, såå snygga! Om dessa är lättare att diska än vanliga plastflaskor (som jag faktiskt återvänder en längre tid innan de blir äckliga varpå jag pantar dem) så vore de ändå ett hållbarare och snyggare alternativ 👍

Åh så många fina de hade! Jag tror nästan att den i rose skulle passa mig bäst!!

Carolina


Whita Marble, sååå fin!!
Jag är i princip samma situation som du men ja har verkligen länge letat efter en snygg, bra flaska och nu! Hatar plastflaskor dels för att de verkligen är dåliga för miljön men dels för det du också säger - de är super äckliga efter bara en kort tid anvädning ☹️

Emma


Hej! Jag tror det lite är ödet eller någonting för jag faktiskt var förra veckan inne på Aukia i Vasa och kollade in flaskorna, men där var de ännu dyrare, och jag tror tyvärr inte att min studiebudget tillåter det just nu.
Att du sedan skrev att flaskorna inte läcker gör mitt vill ha-behov ännu större eftersom min vattenflaska precis före jul läckte och i sin tur totalförstörde min dator. Plus att jag precis som du går runt med samma gamla, ofräscha flaska. Nä, om jag inte vinner så måste jag nog spara ihop och köpa en.
Är intresserad av den i marmor.
Håller tummarna!

Nicolina


Jag har också alltid med mej en vattenflaska, vart jag än far, och min är tyvärr gjord av plast..Därför skulle jag vilja vinna en av dessa snygga flaskor, för att kunna sluta använda plastflaskor. Om jag vann skulle jag gärna vilja ha "black", den var riktigt snygg! : D

Matilda


Alltså White marble, vilken pärla! 😍 Tänker precis som du med dina motiveringar. Jag går alltid omkring med en plastflaska vart jag än går, men har så dåligt samvete då de måste bytas/slängas eftersom de förstås blir sunkiga och äckliga efter en viss tid. Har länge letat efter något bra alternativ, utan framgång hittills, men nu så tror jag att jag hittat lösningen! Skulle så gärna vilja vinna för vår kära miljös skull!

Karolinas kaos

http://karolinaskaos.com


Ååååh, jag har ju en motsvarande och de är verkligen SÅ BRA! Skulle välja en "Summer flower" om jag vann.

Josefine


wao!! direkt jag såg bilden du la ut på instastory så var jag tvungen att dyka in på bloggen! Jag sitter också fast i min vattenflaska, på jobbet, på gymmet, i bilen.. Och börjar också ärligt talat få lite dåligt samvete. Ett litet steg i rätt riktning, vore ju att skippa vattenflaskan iallafall.
Att det sedan är en av snyggare vattenflaskorna jag nånsin sett gör ju det hela ännu bättre! Skulle så gärna vinna en i färgen marble :)

Corinne Grönholm

http://corinnegronholm.com


Åh vilket bra samarbete! Älskar White Marble och Shiny Rose!! 😍 Är också på jakt efter en bra vattenflaska som är snygg och håller i längden. Gillar inte alls plastflaskor så vill verkligen hitta andra alternativ :)

Jenna


En shiny rose vattenflaska sku va såå najs! Vi har en vattenautomat på jobbet och jag tar ett nytt plastglas varje gång jag ska dricka vatten på jobbet. Om jag skulle ha en Meribottles -vattenflaska stationerad på jobbet skulle jag garanterat använda den istället för mina plastglas.

Anna


Åh, har aldrig sett så snygga flaskor 😍 kan inte välja mellan wood och blue ice flaskorna..båda är ju bara såå fina. Råkar jag vinna måste jag väl fråga mannen vilken av dem jag skall välja 😅 jag borde ju faktiskt vinna en flaska eftersom jag också ofta har med mig en flaska i väskan (plast). Ammar just nu och då behöver man ju dricka ännu mer trots att jag nog sedan tidigare också är en sån som dricker rätt mycket vatten.

Helena


Precis vad jag skulle behöva!
Jag släpar också med mig en vattenflaska vart jag än går och precis som du så är det vanliga plastflaskor som gäller. Så nu skulle jag ju verkligen behöva vinna en fin meribottle i färg White marble eller black eller den blåa.. jaa alla är ju så fina, men direkt jag såg bilden med din vita marmor flaska så blev jag kär.. såå jag sku nog välja den :D

Att plast är dåligt, är något vi alla vet,
och den färgglada kaktus designen är rätt så het.
Den skulle jag kunna ha med mig på gym och arbete,
och inte behöva få dåligt samvete.
Slarver som en är, är jag rätt duktig på att slarva bort en och annan grej,
men denna skulle jag aldrig tappa bort, nej.
Så snälla, söta Daniela jag skulle bli så glad om du valde mig,
och om du gillade min lilla dikt till dig.

Kram, Sofie

Maria


Jag har liksom dig också med mig en vattenflaska överallt och har gått i tankarna om att skaffa en mer miljövänligare variant att dricka ur. Jag gillar speciellt att Meribottle har en dubbelfunktion och håller kalla drycker kalla länge, men att de också håller varma drycker varma!
Jag skulle välja blue ice eller black.
Super samarbete! 😄

WOOD 500ml!

Alexandra


Skulle sitta perfekt att få vinna en black vattenflaska att ha med i jobbet. Samma problem för mig med att vattnet fort blir varmt och i mitt jobb kan det ta timmar innan du har möjlighet att byta ut vattnet. Vill haa 😍

Janina


Ååh, en sån vill jag ha! Använder också vattenflaska varje dag och har länge tänkt att jag borde inskaffa en ordentligt flaska som håller länge. Dom här var verkligen jättefina så jag hoppas på tur eftersom min mammaekonomi inte har råd med den. Tror jag skulle välja white marble.. Så snygg!

S


White Marble helt klart! Precis som du har jag nyligen fått upp ögonen för de enorma plastproblemen i våra världshav. Jag fick se det med egna ögon då jag var ute o reste i Asien i några månader, och ja, plastproblemet är inget skämt. Sedan jag kom hem har jag funderat mycket på hur jag kunde undvika plast, och har bland annat börjat ta med egna tygkassar till butiken och lämnat kvar smakvatten och annat i plastflaskor på hyllan i butiken. En vattenflaska som Meribottles har jag kikat på en tid nu, men tänkte beställa en först till sommaren. Tänk vilket perfekt tillfälle att istället kunde vinna en nu! Just Meribottles hade jag inte hört om tidigare men att stöda ett inhemskt företag är något jag gärna gör. Håller tummarna!

Josefina


Det här är en perfekt tävling för mig! Jag har också alltid en vattenflaska med mig (plast såklart..) och dricker massor med vatten. Jag skulle gärna vinna en Summer Flowers!

Simone


Jag dricker även massor med vatten dagligen och har en flaska alltid med mig på jobbet så den skulle vara perfekt för mig där! Många av flaskorna var super snygga men den som föll mig mest i smaken måste nog vara White Marble 😍

Tanja


Pga hälsoskäl får jag inte längre dricka kaffe, te, kolsyrad dryck, syrliga juicer, mm, nästan ingenting. Vilket lämnar vatten i alla lägen åt mig! Skulle hemska gärna ha en Wood flaska att bära med mig under dagen, den var fin och känns naturlig :)

A


Wood! Låter super att vattnet hålls kallt/varmt. Försöker också mer och mer att hitta alternativ till plast.

Sanna


Den nya flaskan Wood ser jättefin ut! Precis som du har jag burit omkring på platsflaskor, men det här är ju ett mycket bättre alternativ. Snygg, praktisk och miljövänlig!

Y


Jag försöker få ett så plastfritt liv som möjligt så en Blue Ice flaska vore helt perfekt för mig!

Anna


”Black” skulle jag jättegärna vilja vinna 😍 Den verkar vara riktigt bra, släpar alltid med mig en plastflaska i väskan men tyvärr läcker den ofta. Sen uppskattar jag att man kan få in lite miljötänk kring en så vardaglig sak som en flaska!

Ellinore


Så snygga, skulle välja White marble. De vore ett mycket bättre och snyggare alternativ än de plastflaskor jag använder nu :)

Daniela


Med tanke på att jag fyller 25 idag skulle jag gärna vinna den i färgen shiny rose ^^ Och tummen upp för att dina samarbetsinlägg alltid känns ärliga och genomarbetade :)

Ooo!!! Jag använder tupperwares 1L flaska, har stört mig på att den e ful dock haha.. Plus att korken börjar va sliten! Skulle jag vinna skulle jag välja ddn blåa mee sommarblommorna! 😍

Vilket bra samarbete! Har sneglat länge på såna flaskor, de ser verkligen jättefina ut. Gillar blue ice och white marble extra mycket. Om jag vann skulle den definitivt hänga med hela dagarna i väskan eftersom jag inte dricker annat än vatten. :)

Henrietta


Bor i Nederländarna i en stad som försöker bli en ZERO WASTE stad tills 2030, med denna snygga och behändiga vattenflaska skulle jag ju bidra och slopa min fula plast vattenflaska ASAP! Blue ice flaskan är ljuvlig!

En annan Daniela här som också dricker massor av vatten och så gott som endast vatten och bär runt på vattenflaska hela tiden så det här skulle vara perfekt! Satt faktiskt här en dag och kollade på just dessa! :) Om jag vinner skulle jag gärna vinna white marble! :)

Nu under graviditeten går det åt mycket vatten och plastflaskan i min handväska sku definitiv behöva bytas ut, den börjar verkligen ha sett sina bästa dagar, men vill ju inte köpa en ny sådan heller.. Så en White Marble sku gärna få ersätta den 😍

Åh jag hade valt Wood. Eller Black. Eller Marble. Dom var alla så snygga. Men Wood tror jag bestämt.
Jag hade velat vinna för att på mitt jobb är vattnet på riktigt odrickbart. Det smakar mögel. Jag försöker ha vatten med hemifrån, oftast har jag bara glasflaskor. Och det har hänt att jag råkat slå sönder dom i väskan (klantig). Behöver en snygg, tålig, miljövänlig flaska att skryta med! :)

Inget enkelt val men tror ändå BLACK är den som är mest "jag", ifall jag är en av de lyckliga vinnarna :)

Sofia Svevar


Jag är exakt som dig och dricker flera liter vatten per dag. Däremot kör jag på att dricka ur shake:ar som man blandar protein i. Klumpigt och kanske inte så snyggt. Skulle gärna ha ett finare alternativ att ha med i väskan. White marble var min favorit! 😊

Anna E


Skulle vilja vinna en trämönstrad flaska den var så snygg. Äger ingen vattenflaska så den där skulle ju vara perfekt.

White marble! 😍👌🏼

Janna


No nyt on sellainen kisa että kohtalo on selkeästi tämän järjestänyt ja tahtoo minun saavan tämän pullon! Tähän on olemassa kolmitasoinen perustelu. Annapas kun selitän:

Siirryin muovittomaan vedenjuomiseen pari vuotta sitten ensimmäisen Kleankanteen -pulloni myötä. Mun työnkuva on sulle varsin tuttu koska ollaan oltu kollegoita, ja kuten tiedät, niin pitkillä kotikäyntireissuilla hyvä juomapullo on ihan välttämätön innokkaalle vedenjuojalle! Jos ei nesteytys ole kunnossa, ei jaksa tätä työtä tehdä tehokkaasti. Tähän työnkuvaan valitettavasti kuuluu myös kiire, ja tästä päästään ensimmäiseen perusteluun -> kerran kiireessä rakas pulloni tippui asfaltille, jonka myötä pullon pohja pyöristyi eikä se pysy enää pystyssä, joten pullon käyttö on epäkäytännöllistä.

Sain eräältä asiakkaalta lahjaksi joulukuussa uuden Kleankanteen -pullon, mutta se on valitettavasti pienempi versio, ja juoma loppuu aina kesken työreissuilla! Toinen perustelu -> tarvitsen suuremman pullon, johon tämä pullo olisi mainio ratkaisu.

Pyysin jopa joululahjaksi tätä kyseistä pulloa, mutta en saanut sitä! Joten kolmas perustelu: kohtalo selkeästi tahtoi minun saavan uuden, upean pullon juurikin tämän kautta.

Tästä ei perustelut enää parane?! ;)

(White Marble ja Wood nousivat selkeästi suosikseikseni, mutta mikäli olisi aivan pakko toinen näistä valita, olisi se White Marble).

Julieth


Att arbeta inom äldreomsorgen och aldrig dricka tillräckligt med vatten är ingen bra kombo... För jag är nog en av dem som helt enkelt bara glömmer bort att dricka någon klunk nu och då. Det blir ju oftast väldigt svettigt innan skiftet är slut och ofta leder vätskebristen till huvudvärk.Så jag tänker så här att om jag kunde ha en snygg flaska ståendes på bänken (istället för att behöva dricka ur muggar med kaffefläckar) skulle jag kanske klara arbetsdagen lite bättre. Flaskan ”Black” är otroligt snygg med tror ”blue ice” kan bli en riktig snackis bland klienterna :)

White Marble skulle jag välja, så fin. Ett absolut hållbarare och snyggare alternativ än plastflaskan. Skulle ge flaskan till min mamma iom att jag redan har en liknande flaska och så hon slipper fajtas med ohygieniska och fula plastflaskor. Det är hon värd.

Anonym


Jag skulle välja en White marble. Super snygg!:)

Rebecca


Jag skulle välja en White Marble. Så snygg!

Elin H


White marble skulle jag välja. Jag borde verkligen dricka mer vatten, och en sånhär flaska att ha med i väskan skulle hjälpa mig på traven med vattendrickandet ;)

Madelaine


Jag är en riktigt skogsmulle, älskar att få gå till skogs. Och just nu är jag på jakt efter en hållbar och bra vattenflaska att ha med mig 😊 Så en wood färgad, skulle passa perfekt att ta med 😃

Angelina


BLACK!! 😍 Jag är på jakt efter en fin flaska. Vill ju helst ha en plastfri också då jag delar med min dotter. Så denhär flaskan sku pass oss perfekt 👌🏼

Erika


Ja, äntligen en ny flaska!! Min förra tappade jag tyvärr bort och har letat en snygg sedan dess. Wood 500 ml.

Emilia


Har sett sådana flaskor dyka upp i butiker under de senaste månaderna och de är verkligen snygga! Tyvärr är de lite väl dyra för min studentbudget så har endast fått beundra dem från distans.

De är alla superfina men tror jag skulle välja Blue Ice eftersom jag bor utomlands och flaskan påminner mig om is och snö och de härliga vintermånaderna i Finland :).

Vilket härligt samarbete och vilka snygga flaskor! Jag blir så glad över att se att hållbara alternativ får ta mer och mer plats :) Det ger mig hopp! Kram

Annika


Shiny rose skulle vara riktigt häftig! Vilken som helst är ju ett bra alternativ med tanke på miljön men denna är vacker.

mej har du övertygat, visst är det en slant men det är ju en engångssumma! (typ)
Jag är så klart gärna med och jag vill ha BLUE! mctrollet@hotmail.com

Läste slarvigt såg jag i efterhand, du skrev ju själv att de är lättare att diska än vanliga flaskor 🙈 Då vill jag definitivt vinna en 😉

L


White marble skulle jag nog välja. Har länge sökt efter en bra och hållbar flaska som dessutom inte läcker. Denna verkar som den perfekta flaskan.

Pippi


Wow! Blev helt förälskad i deras vackra flaskor. White marble skulle passa mig som ett smäck😍 Har alltid en vattenflaska med och de här är ju så snygga.

Pippi


Wow! Blev helt förälskad i deras vackra flaskor. White marble skulle passa mig som ett smäck😍 Har alltid en vattenflaska med och de här är ju så snygga.

Janina


Åh va fina! 😍 Försöker minska rejält på användningen av plast så att byta ut min vattenflaska till en sånhär i vitt är ett steg i rätt riktning! 👍

JaninaÅh va fina 😍 försöker minska på plastanvändningen rejält så att byta ut min nuvarande vattenflaska till en sånhär i vitt är ett steg i rätt riktning 👍

Laura P


Jag skulle vilja ha Blue Ice-flaskan!! Har sedan något år tillbaka gått över till att använda glasflaskor, men då jag är så klumpig så är det ju inte bara en flaska som gått sönder! Känner att jag verkligen skulle vara i behov av en flaska som håller lite bättre 😅

Åh, jag som har tvingats börja dricka mer vatten nu och typ jämt är törstig behöver nog en sån. ;) Summer flowers blev min spontana favorit.

Erika S


Vilka fina! Skulle vara perfekt för att komma ihåg att dricka vatten under dagen. Wood.

Mimmi


White marble var nog riktigt snygg! Jag är en sån som dricker 2-3 liter vatten om dagen, nu när jag är mammaledig blir det ju ur ett glas hemma, men på jobbet använde jag alltid plastflaska (Tupperware dock så lite fräschare än en pantflaska). Mitt problem är nog snarast att jag fyller hela glaset/flaskan (500ml) men sen blir det varmt innan jag hunnit dricka upp.. Otroligt hur många liter vatten jag häller ut i veckan. Därför skulle ju en Meribottle lösa mitt lilla problem :)

Så jag vill plastbanta så mycket som möjligt och berkligen vill bli av med allt plast en dricker ur är det här en vattenflaska som skulle passa perfekt i mitt liv och livsstil! Att jag dessutom är urussel på att dricka vatten skulle jag behöva ha med mig vattenflaska överallt för att få i mig vätska under dagen, och kanske skulle det bli lättare om flaskan är otroligt snygg! Listan kan göras lång men måste ju ännu nämna deras insats för Östersjön som står mig så otroligt nära hjärtat!

Vinner helst flaskan i färgen pastell tror jag, även om valet är svårt då så många av flaskorna är otroligt snygga!!

men åh vilket bra sammarbete och tävling! Efter att ha sett vilket problem det verkligen är med plasten ute i haven så är det ju så viktigt att alla tar och gör vad de kan för att rädda miljön. Verkligen supersnygga flaskor, hade gärna haft en sån med mig överallt ;) White Marble fastnade jag lite extra för

Camilla


En sån skulle jag behöva! White flaskan tycker jag är så fin och stilren😍

Emma


Skulle välja white marble!😍 Jag har under senaste tiden blivit mer medveten om hur vi människor förstör våran planet och därmed har jag också försökt börja förändra min livsstil för att mitt fotavtryck på planeten ska vara så litet som möjligt. En av förändringarna jag försökt få igenom är att konsumera mindre och om jag då skulle ha en så här fantastisk och hållbar flaska, så skulle jag slippa köpa plastflaskor och ytterligare ett steg i rätt riktning skulle vara taget!👌🏼😊

Minna


Så snygga! Skulle välja White, supernsygg, klassisk och skulle inte tröttna på den! Perfekt att ha med sig vart man än ska! :D

Olivia


Ååh vilken rolig tävling! Känner exakt igen mig i dina tidigare vanor, plastflaska hit och plastflaska dit...men känner verkligen att den vanan måste få ett slut även för mig. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag sååå gärna vilja ha ”wood”, så stilren och snygg!!! 🥰

Katarina


Har så många gånger tänkt att jag borde köpa mig en vattenflaska att ha på jobbet/med mig så att jag skulle komma ihåg att dricka tillräckligt med vatten under dagen. Skulle älska en i färgen shiny rose!

Pau


White marble är jätte snygg, den skulle jag vilja vinna! 😊

Camilla T


Jag har själv i flera år använt en glasflaska som jag älskar. Det känns så mycket fräschare och vattnet smakar godare än när man dricker från en plastflaska. Min man håller med om det här, men en vattenflaska i glas är inget för honom för han har redan lyckats söndra flera stycken flaskor? Därför vore en Meribottle Black i rostfritt stål perfekt för min klumpige man :)

Jag har en liknande flaska av annat märke, men jag skulle nu vilja vinna en åt min mamma! Hon har flera gånger tittat på min flaska och funderat att håller den verkligen vattnet kallt, hon är nämligen också jätte trött på att hennes vatten i plastflaskan hålls kallt i bara någon enstaka timme på jobbet. Hon har också snart födelsedag, så en sån flaska skulle vara perfekt present! (Eller kanske jag ändå skulle hålla den här själv, och ge min nuvarande till henne.... hehe... såå snygga ju!) Skulle jag vinna så skulle jag gärna vilja ha "Black"!

Sara


Det faktum att vattnet faktiskt hålls kallt fick mig såld - hejdå varmt väskvatten! Och miljövänliga produkter får alltid tummen upp! Om jag skulle vinna skulle jag välja wood. 😊

Kia


Ååh en sådan har jag kikat på tidigare! En blue ice skulle nog passa min smak bäst ☺️ har försökt byta ut alla mina plastkärl här hemma till glas eller dylikt och det skulle passa extremt bra att äntligen få byta ut plastvattenflaskorna nu!

Jennifer


Perfekt lösning för att minska på användningen av plastflaskor. Dessutom bidrar den snygga designen och det faktum att vattnet hålls kallt till att man VILL använda den dag ut och in!
Jag vill ha den som är träfärgad "wood", så vacker!

Lina


Ååh! Blue ice är min favorit. Så snygg! Jag jobbar med att prata och en snärtig flaska med vatten att fukta stämbanden med skulle vara fantastiskt. Miljötänket känns så modernt och aktuellt. Bra med nya miljövänligare alternativ!

Åh vilket bra företag och så bra flaskorna verkar va! Jag skulle nog välja den fräscha White marble eller söta Cactus om jag vann. Jag vill vinna för jag har också ALLTID med mig en vattenflaska, och dricker även oftast ur flaska när jag är hemma, och även om jag har "återanvändbara" och diskbara flaskor av plast, är ju inte plast speciellt hälsosamt varken för oss eller naturen, och dessutom måste jag alltid oroa mig för om flaskan läcker eller inte i väskan, plus att de ganska snabbt blir ofräscha. En Meribottle flaska skulle bli väldigt väl använd och älskad hos mig, och att den dessutom skulle möjliggöra att ta med mig te vart än jag går vore ju underbart!

saramariaexenia


Wood - Åt min sambo, som också han ALLTID går runt med vattenflaska och är superkräsen med hurdan flaska. Han fyller 30 i Mars så det vore en super present :)

Malin


Har lovat mig själv att börja dricka mera vatten i år, och att få göra det ur en av Meribottles Shiny Rose flaskor skulle ju inte vara helt fel!

Alexandra


Black var snygg!

Jag har länge kämpat med att dricka mer vatten och de senaste åren har jag verkligen lyckats. Skulle va kul att fira med en snygg, fräsch och hållbar flaska! Den skulle absolut vara med på jobbet var dag. Just nu dricker jag vatten ur Club Mate flaskor eftersom att de är av glas. Dock har kollegor påpekat att de trodde det var en öl flaska jag fyllt. Du fattar poängen, en ny flaska sku vara perfekt!

Jade


Oj vilket underbart samarbete, helt rätt i tiden med miljötänket och ett bättre alternativ istället för plasten. Själv använder jag fleera olika plastvattenflaskor och detta vore ju ett fint tillfälle att byta ut någon av dem.
Själv skulle jag valt den som heter blue ice, skulle vara perfekt att ha på jobbet/i träningsväskan :)

Alltså verkligen superfina vattenflaskor och verkligen så bra grej! Jag skulle välja Gold eller White :)

Roosa


Skulle välja blue ice flaskan! Skulle verkligen behöva en ny vattenflaska till gymmet.😊

Hannah


White marble är en tydlig vinnare för mig! Jag brukade bära med mig en glasflaska tills jag slog sönder den... Visst är glasflaska ett bra val också, men den är as-tung att bära med och inte speciellt pålitlig med en klumpe-duns som jag 😄 Suktar efter en ny flaska i STÅÅÅL!

Anonym


En Black skulle jag välja, den är så snyggt. Dricker en hel del vatten på jobbet men använder plastflaskor som alla börjar vara ofräscha efter att ha använts ett bra tag. En hållbarare version skulle sitta bra

Lotta


Har alltid med mej en vattenflaska i jobbet, tyvärr är den av plast. Därför skulle det vara roligt med en lite annorlunda bättre flaska. Blue ice och blue var mina favoriter 🙂

Emma


Är världens sämsta på att komma ihåg att dricka under dagen, kan seriöst ibland bara dricka 1-2 dl vatten så den här flaskan skulle vara drömmen! Kan dessutom inte dricka annat än iskallt vatten, så den är ju som gjord för mig. Om jag vann skulle jag vilja ha Cactus-flaskan. Också som gjord för mig 😍

Emma igen


Ooooch, emailen saknades från min kommentar.... 🙄

M


White marble eller black var supersnygga. Jag går också alltid runt med en vattenflaska som tyvärr är i plast. Skulle gärna ha ett hållbarare alternativ. Stort plus att flaskorna är 500ml, ofta är de små (300ml) och jag dricker 3liter+ om dagen så en stor flaska är nice :)

Louise


White marble svar superfin! Skulle passa perfekt på vattenflaska till jobbet som motivering för att dricka tillräckligt med vatten under dagens lopp :)

Julia


Svårt att välja, alla är ju så fina! Men White marble vinner nog kanske ändå, den var fantastiskt fin 😍

Julia


Spanat in denna sida tidigare en gång när de råkade komma upp i mitt instagram-flöde, och insåg då hur snygga flaskor de har alltså!! White Marble är min absoluta favorit av de alla, och skulle jag vinna den skulle det förmodligen hjälpa mig att nå mitt mål för detta år; att lära mig dricka så mycket vatten man borde per dag. Är på god väg, men låångt ifrån målet ännu.. Har med mig en vattenflaska i princip överallt, men inser alltid i slutet av dagen att det inte minskat mycket i den minsann.... Så, detta skulle nog sporra mig att dricka mer vatten, samtidigt vill man ju visa upp den snygga flaskan för alla runtomkring när man dricker ur den ;)

Jag har äntligen gått fast tjänst och skulle gärna fira det med en fin flaska att ha med på jobbet, white marbel är den snyggaste jag sett 😍

SaraD


Jag skulle välja en white marble om jag vann, så skulle jag slippa alla 4 plastflaskorna i diskskåpet och ha vatten som hålls kallt. Tål inte alls att dricka rumstempererat vatten 😅

Rosita


En meribottle i wood eller white skulle gärna få flytta in hos oss! Dricker alltid för lite vatten och går omkring med huvudvärk dagarna i ända men Meribootle flaskan skulle garanterat göra det lite roligare och framförallt så att jag skulle komma ihåg att dricka mera vatten. Och att få panta iväg alla fula plastflaskor och ersätta med ett miljövänligare alternativ är ju typ bäst! 😍

White marble är såå fin!

Sandra G-D


Ups glömde skriva varför! White marble vill jag vinna FÖR MIN ENDA!!!!!!! JULKLAPP i år var en grillpinne. Är helt klart inte älskad. Alls. Behöver uppmuntran!

Svar: :D :D :D oj sandra :D :D :D
Daniela Skoglund

Anonym


Skulle välja white marble. Skulle vara bra att ha en flaska som håller vattnet kallt då jag ska och back packa i höst till asien 😎

julia


Den flaskan i wood var ju så fiiiin :D

Evelina


White marble please 🙏🏼 För att jag också ALLTID bär med mig vatten och dricker minst 3 liter per dag 😊

Ååh så himla gärna jag hade velat vinna en White marble flaska! Nu när jag ammar är det jätte viktigt att jag dricker massor så bär med mig en vattenflaska vart än jag går. Dock har den redan blivit sunkig och känns ofräsch när den är i plast och dessa flaskor var ju så himla snygga! Tyvärr tillåter inte mammapengen att köpa en flaska för 30 euro just nu (även om den lätt är värd de pengarna) så hoppas på att vinna en istället! 😍

Jag behöver påminna mig själv om att dricka vatten, och tror att en ny, fin vattenflaska skulle kunna hjälpa med det. Jag skulle välja antingen white marble eller blue ice 😊

Julia


White Marbel är ju helt fantastiskt fin 😍
Borde lära mig att dricka mera vatten under dagen och dessa är ju bara helt perfekta att ha med sig överallt!

En Black eller blue ice skulle jag välja om jag vann! Nu när jag ammar igen måste jag komma ihåg att dricka mycket, och jag som tyvärr är sämst på att komma ihåg att dricka vatten så detta skulle vara perfekt motivation för att få i mig tillräckligt! För tillfället får jag runt med en alldeles för gammal och sliten sportflaska i plast... :)

Chasmine


White marble 😃

Cecilia


Svårt val :) men shiny rose tror jag

Felicia


Åh jag skulle definitivt välja flaskan i rose' guld 👌🏼 lika extra som jag är, hehe. Har dessutom länge önskat mig en sån flaska just pga hur miljövänliga de är!

Erica


White marble! Har funderat över hurdan vattenflaska jag ska köpa och denna verkar ju perfekt :)

annnnna


WOW!
Den här tävlingen kändes faktiskt som gjord för mig! Jag har länge gått och tänkt att jag borde skaffa en stålflaska istället för dom äckliga (och tbh rätt så fula) reklamflaskorna jag använder nu. Har kikat runt lite för att vänta på att rätt erbjudande dyker upp och då hade jag tänkt slå till. NÅ, det HÄR är ju det rätta ögonblicket jag väntat på! Hejdå fula BPA-plastflaska, välkommen snygga, miljövänliga, inhemska stålflaska! Skulle använda flaskan dagligen - på gymmet, i skolan och hemma! Jag ser redan framför mig hur jag kommer fylla den med allt från kaffe under kalla vintermorgnar till rosévin på sommarpicnicen.
Om jag vinner (HOPPASHOPPASHOPPAS :)) vill jag ha en ”blue ice” :)

Sandra


White marble eller gold😍

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

HEJ! Du har hittat till Danielas Dagbok - en finlandssvensk blogg som enligt läsarna kan beskrivas som äkta, ärlig, personlig, rolig, sprudlande, omväxlande, kamratlig, väluppdaterad, mångsidig, jordnära och bäst. Du är varmt välkommen att läsa vidare för att se om du håller med - hoppas du kommer trivas!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

5362 inlägg senare
2023 - de traditionella frågorna
Månadens bok, 12/23 - Eld, snö och stjärnor
Positiva minnen från gravidledigheten
Åtta serier jag sett på sistoneKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat & podden · Bröllop · Böcker . Filmer & serier · Frågor & listor · Fysioterapi · Kärlek · Mat . Musik · Randoms · Resor · Samarbeten & tips · Sheldon · Sjukdom · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2023
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2022
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2021
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2020
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2019
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12