Diva Digital Styler recension + tävling

- Inlägget är i samarbete med Suomen Shampookauppa
 
Jag kollade nyss upp att jag gjort sex stycken beställningar från Suomen Shampookauppa sedan sommaren 2020. Shampookauppa var en av mina första samarbetspartners här på bloggen och de är även ett av de företagen jag samarbetat med flest gånger, men de är inte "bara" en samarbetspartner för mig, utan jag är verkligen en nöjd och återkommande kund också. Att jag fortsatt göra mina beställningar från just Shampookauppa trots att det nästan är två år sedan vi samarbetade senast har varit rätt självklart, för priserna är rimliga, allt med beställningarna har alltid fungerat felfritt, leveransen är attans snabb och de gör det där lilla extra som att slänga ner godisar bland produkterna (senast råkade jag få mina mina favoriter från Fazer, några maitosuklaatryffelin ♥).
 
 
VARFÖR DIVA DIGITAL STYLER?
 
När min förra plattång (som egentligen aldrig kunnat hantera mitt hår) började sjunga på sista versen, tog jag därmed sikte på Shampookauppa för att kolla in deras utbud av plattänger. Kontaktade ägaren Outi för att få lite råd kring vilken plattång som skulle passa mitt hår (hon känner mitt hår ganska bra vid det här laget), och i samma veva konstaterade vi att det kanske vore dags för ett nytt samarbete! Någon dag senare hämtade jag ut min nya plattång Diva Digital Styler, som jag faktiskt valt i den något otippade färgen lila - Shampookauppa säljer den även i svart och rosa, men tyckte den lila såg fräck och fräsch ut. Men, nu är ju inte färgen det viktigaste med en plattång - denna värms upp till 180 grader på 30 sekunder (maxvärme 220), har en tre meter lång sladd (!), stänger av sig själv automatiskt efter en timme och både plattar och lockar håret skonsamt. Som bonus får man också med ett underlag till plattången samt en adapter som fungerar utomlands.
 
 
DOFTFRIA VÄRMESKYDD - JA TACK
 
Sedan min astma bröt ut, har jag i många fall börjat välja doftfria produkter framom produkter som doftar starkt. Det kanske låter lite tråkigt, men de fungerar faktiskt precis lika bra, samtidigt som man också gör många en tjänst genom att välja doftfritt - du kan liksom aldrig veta om t.ex. personen som sitter bredvid dig i bussen råkar vara astmatiker eller allergiker. Outi hade lagt detta bakom örat sedan vårt förra samarbete, och paketet innehöll därmed även ett par doftfria värmeskydd - Four Reasons Sensitive Heat Protection Spray och DS Heat Protection Spray. Trots att Diva-plattången är skonsam, skulle jag ändå aldrig skippa värmeskyddet, i och med att värmeskyddet skapar en sorts skyddande hinna kring hårstråna mot värmen, samtidigt som de också har andra fördelar. Jag trodde jag skulle gilla DS-sprayet mer i och med att jag älskar DS doftfria silvershampo, men nu blev Four Reasons faktiskt min favorit denna gång - DS-sprayet blir bra mer mot våren och sommaren då det innehåller UV-skydd, men i nuläget känns det som att Four Reasons sprayet har fler fördelar i och med att det fördelas mer jämnt över håret, ger mer glans och underlättade stylingen mer. 
 
 
FÖRE DIVA DIGITAL STYLER
 
Ingen recension utan före- och efterbilder! Jag sover ofta med håret i antingen fläta, knut eller en kombination av båda, och i detta fall hade jag sovit med det sistnämnda alternativet, då jag virrat upp flätan i en knut på huvudet. Så, när jag öppnade knuten på morgonen möttes jag av ett gäng lite råddiga vågor, en frisyr jag visserligen känner mig helt bekväm i, även om sanningen är att jag trivs bäst i riktigt platt hår - det är bara det, att jag så sällan tagit mig tiden att platta håret, eftersom det alltid räckt så förbaskat länge med tanke på att mängden hår som ska plattas inte direkt är liten och det således även känts som att slitaget blivit onödigt stort. Så, oftast har jag ju gått omkring som på bilderna ovan, även om jag känner mig finare i platt hår. 
 
 
 EFTER DIVA DIGITAL STYLER
 
Jag må ha gillat alla fina egenskaper med denna plattång som jag räknade upp i början av inlägget (värms snabbt, lång sladd, stänger vid behov av sig själv, extra adapter, osv), men det jag verkligen fastnade för var hur snabbt_och_effektivt den plattade mitt hår. Tog för skojs skull tid hur länge det räckte att få till resultatet ovan när startläget var de råddiga vågorna, och det räckte ynka två (!!) minuter att platta håret. Alltså det är helt otroligt??? Divan klarade liksom av mitt tjocka hår i stora delar åt gången, och det räckte att dra med tången över håret 1-2 gånger, och så var det platt? Det måste ha räckt minst tre gånger längre med min gamla plattång, och då blev håret verkligen inte så här platt och slätt. Räknar man med uppvärmningstiden kan jag liksom nu för tiden platta håret under tre minuter? Voi vitsi hörni, här ska det minsann plattas (och värmeskyddas, såklart)!
 
 
 TÄVLING - VINN 50€ PRESENTKORT
 
Jag inledde inlägget genom att berätta att jag gjort sex beställningar från Shampookauppa under de två senaste åren, och nu kommer en av er att få göra sin (kanske?) första beställning från Shampookauppa - en av er kommer nämligen vinna ett 50 euros presentkort som man fritt kan använda till en ny plattång, värmeskydd eller något helt annat! Sortimentet är stort och innehåller allt från Kérastase och Moroccanoil till hårfärger och shampo för hundar =) För att delta får du ta en titt på deras hemsida och sedan berätta i en kommentar här nedan vad du tror du skulle använda presentkortet till om du vann. Tävlingen pågår fram till söndagen den 13.3 - glöm inte att fylla i din mailadress när du kommenterar så jag får tag på dig om du vinner! Lycka till allihopa och tack till Shampookauppa för toppen produkter, toppen service och toppen tävling, än en gång. Petra


Åååh, jag skulle definitivt behöva en ny plattång eftersom min har många år på nacken och är helt usel. Min dotter har väldigt tjockt och lockigt hår så en Diva skulle vara perfekt även för henne.

Ines


En bra hårinpackning😊

Ines


En bra hårinpackning😊

Michelle


Jag har behövt en ny plattång väldigt länge, så jag skulle nog köpa en ny sådan om jag vann tävlingen.

Ja sku antagligen göra ett inköp på mer av K18 hair repair mask, ha prova lite av den å den e fantastisk. Lite dyrare men finns olika mängd att välja mellan

Julia M


En ny plattång skulle definitivt behövas hemma hos mog! Mitt tjocka hår skulle definitivt må bra av en sån 😁

Henrika


Hårinpackning 😊

Simone


Jag skulle nog köpa ett bra värmespray/värmeskydd eller eventuellt en ny plattång 🤩

Minna


Skulle köpa Kevin Murphys fuktgivande mask för mitt torra hår!

Minna


Skulle köpa Kevin Murphys fuktgivande mask för mitt torra hår!

Marika


Jag skulle välja schampo, torrschampo, färgbalsam/toning tror jag.. en bra hårinpackning oxå 👏

Jessica


Silverschampoo och balsam, allt som hjälper att hålla håret i kalla toner :)

Evelina


Hårinpackning och serum skulle det nog bli för mig 😊

Anonym


Lite dyrare shampoo & balsam :)

Rebecka


Jag skulle gärna pröva en schampo och balsam kombination från Paul Mitchell för torrt hårbotten (typ Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate) efter att jag har använt "super skinny serum" hårserum och "hot off the press" värmeskydd (båda väldigt milt doftande) som har varit de absolut bästa hårprodukterna jag nånsin har använt! Rekommenderar varmt!

Emme


Jag skulle köpa kevinmurphy-volume, för att få lite mera volym i mitt hår

Helena


Jag skulle nog passa på och prova någon produkt som jag aldrig provat innan! Antagligen ett serum och hårinpackning 😍

Rebecka


Jag skulle nog passa på att köpa ett set som innehåller schampo, balsam och hårinpackning av kérastase eller kevin murphy. 😊

Anni


Någon fuktgivande produkt från Kevin Murphy!

Ronja Strömvall


Jag skulle definitivt köpa produkter från Moroccanoil! Älskar dem!😊

Isabelle


Jag hade nog köpt någon sort av olaplex, har länge velat testa det men inte haft råd att spendera dyrbara pengar!😊

Camilla


Olaplex produkter! Både oljan och balsam🙌

Janina


Blev sugen på att köpa en ny plattång då jag läste det här! Nästan alla mina hårprodukter håller på ta slut så kanske nåt sånt också 😀

Ellinore


Skulle gärna testa nya shampon, tex:
Four Reasons No nothing Sensitive Moisture Shampoo
Four Reasons No nothing Sensitive Volume Shampoo

Stephanie


Jag blir fluffig så fort jag går utomhus och är i stort behov av nytt hårspray. Skulle bra sugen på att skaffa hårsprayet från Kevin Murphy som min frissa också använder. Tänker att det är vardagslyx på rätt hög nivå att få lukta nyfrisserad en vanlig måndagsmorgon.

Jennifer


Jag är i stort behov av en plattång. Efter att ha läst din erfarenhet av just denna plattång så skulle jag absolut köpa en likadan, t.o.m. samma färg :D

Josefin


Jag sku nog satsa på en repair mask till mitt otroligt slitna och torra hår ☺️👌🏻

J


Om jag hade turen på min sida tror jag att jag testat BLONDE presentförpackningen från Kevin Murphy 🥰

Madelaine


Länge velat testa olaplex produkter, så det skulle jag beställa 😍👏

Patricia


Nytt värmespray skulle jag behöva.

Anna


Jag skulle inhandla värmeskydd å en ny plattång (min gamla är sååå trööög på lockigt hår ;) )

Cecilia


Mitt favorit schampo och balsam från wella!

C


Jag skulle köpa Denman white range borsten eftersom den är suverän till självlockiga hår. Eftersom jag studerar till frisör men styling och klippning av självlockiga hår inte ingår i utbildningen så försöker jag lära mig så mycket som möjligt om självlockiga hår på egen hand och en Denman borste skulle verkligen hjälpa till när jag stylar någon med lockigt hår. :)

janina kronlund

http://yae.blogg.se/


Skulle testa ett nytt silverschampo 🤪

Paulina H


Olika schampon och balsam 😊

Lau


Något kul åt min sambo 😊

Heidi


Jag skulle köpa ett nytt värmeskydd 😊

Cornelia


Jag skulle väldigt gärna vilja ha Kevin Murphy Plumping shampoo och balsam :)

Matilda


Jag skulle nog köpa Diva Genesis muotoulurauta 😊👍🏻

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

HEJ! Du har hittat till Danielas Dagbok - en finlandssvensk blogg som enligt läsarna kan beskrivas som äkta, ärlig, personlig, rolig, sprudlande, omväxlande, kamratlig, väluppdaterad, mångsidig, jordnära och bäst. Du är varmt välkommen att läsa vidare för att se om du håller med - hoppas du kommer trivas!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Vinkväll, pojkvänner och Skalmansprommis
Bloggarna jag fortfarande läser
Pizzabuffé, vänskapsband och Love Island UK
Från morgonfrilla till stram knut + tävling
Helgen då jag tog vara på vinternKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat & podden · Bröllop · Böcker . Filmer & serier · Frågor & listor · Fysioterapi · Kärlek · Mat . Musik · Randoms · Resor · Samarbeten & tips · Sheldon · Sjukdom · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2023
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2022
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2021
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2020
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2019
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12