Så svarade ni på enkäten

Så här skrev jag 30.3 i samband med att jag publicerade enkäten;
 
"Målbild: Under tågresan hem öppnar jag datorn för första gången på hela påsklovet, loggar in på SurveyMonkey, chockeras över att antalet personer som svarat på enkäten fördubblats sedan förra gången, och börjar sedan nervöst läsa igenom svaren, bara för att bli påmind om att det inte finns något att vara nervös över - har ju, liksom det tidigare också framkommit, smarta, stöttande, sakliga och snälla läsare. Sedan varvar jag tankfullt nickande med att le upp till öronen efter alla aha-upplevelser och all vettig feedback, och ägnar resten av tågresan åt att planera och producera en massa bra blogg-grejer för att jag är så peppad på att utveckla bloggen ännu mer (och omvända de skeptiker eventuellt dykt upp bland svaren :D). Ni har fyra dagar på er - don't you dare to disappoint me."
 
Dags att ta en titt på hur det gick!
 
 
ANTAL SVAR: 
 
Antalet fördubblades inte helt , men ni var ändå betydligt fler som svarade än förra gången, och då tyckte jag ändå ni var jättemånga senast! Så, hade nog en hel del material att gå igenom trots att vi inte riktigt uppnådde målet - tack för det =)
 
 
ANTAL MINUTER:
 
3 minuter var den genomsnittliga svarstiden. Så, ni som inte ännu svarat och känner att ni har tre minuter över, får fortfarande mer än gärna svara! Länk till enkäten hittas här.  
 
 
ÅLDER & KÖN:
 
Ni är överlägset flest i åldern 21-25 år, men även en hel del 26-30 åringar och 15-20 åringar. Största delen av er verkar vara kvinnor, men även någon enstaka man hade tagit sig tiden att svara. Och ja, så någon som definierade sig som ultra-manlig hunk också. Intressant!
 
 
VAR NI BOR:
 
Flest av er bor antingen i Vasa eller huvudstadsregionen, men jag har också tydligen en hel del läsare i vårt västra grannland. Skoj! Sedan är rätt många av er utspridda i övriga svenskfinland (Åland, Raseborg, osv), men väldigt få uppger sig vara Jeppisbo??? Dock poängterade någon att det faktiskt är stor skillnad på Jeppis och Pedersöre, så kanske är det därför min statistik här på blogg.se missvisar att typ 30% av mina läsare kommer från Jeppis. Liksom, kanske handlar det om ett helt gäng Pedersörare istället? Vem vet. 
 
 
HUR OFTA NI LÄSER & HUR LÄNGE NI LÄST BLOGGEN:
 
De allra flesta av er läser antingen dagligen eller flera gånger i veckan, vilket känns jättejättekul. Överlägset flest av er har också läst bloggen i 1-2 års tid, samtidigt som de svaren vägdes upp av en bra balans av typer som nyss hittat hit och typer som läst i evigheternas evighet - perfekt mix ju. Någon poängterade också att hen hade halvårsanniversary med bloggen samma dag som hen fyllde i enkäten, så gulligt haha 
 
 
NI LÄSER HELST OM:
 
....typ allt jag brukar blogga om, helt härligt!!! :D Men, top 5 kategorierna var ändå vardag, åsikter, kärleksgrejer, veckoslutssammanfattningarna och resor - good to know!
 
 
FÖLJANDE BERÖM GAV NI MIG OCH BLOGGEN: 
 
"Passlig blandning av humor och allvar" (det är mitt mål, så yes!), "naturlig och lätt att känna igen sig i", "omväxlande och välskriven blogg", "personlig och intressant", "rolig och positiv", "skoj att följa med i din vardag", "bloggen känns genuin", "du är en bra förebild via bloggen" (men ♥), "du verkar vara en superfin människa med sunda åsikter" (men ♥♥♥♥), "de känns som om man skulle sitta och tala med dig" (härligt!), "bra uppdatering", "får mig att skratta högt" (hoppeligen med mig och inte åt mig :D), "skönt att slippa irritera sig på stavfel/språkfel" (BRA att det uppskattas, lägger nämligen mycket tid på att vara petnoga med det!), "samma stil hela tiden trots att innehållet varierar" (också ett mål, så yes igen!), "kul att du bjuder på dig själv," "märks att du satsar på inläggen", "älskar att bilderna inte behöver vara perfekta" (så kul att många av er tyckte det var skönt med icke-perfekta bilder), "det känns som att vi är vänner trots att du inte har någon aning om vem jag är" (♥♥♥♥♥), "du verkar vara en härlig och jordnära person" (tack! ♥♥♥♥♥), "samarbetsinläggen känns ärliga och intressanta" (detta gjorde mig SÅ glad!), "inte för äckligt positiv men verkligen inte gnällig heller" (love this one), "verkar vara huippu som person", osv osv osv.
 
Alltså skulle verkligen vilja få med varenda liten kommentar ni skrev för det var SÅ. HIMLA. MYCKET. FINT, men det skulle typ bli en hel bok, så dessa exempel ovan får lov att försöka sammanfatta allt nu. Men, ni ska veta att jag har läst varje ord, och flera gånger dessutom! Mvh person som nästan grät medan hon läste i tåget.
 
FÖLJANDE KRITIK GAV NI MIG OCH BLOGGEN:
 
Mer aktiv uppdatering (sori men det kommer jag inte hinna med så länge min livssituation ser ut som den gör nu, beklagar!), att jag skriver vissa ord överdrivet (är en liten överdrivare, I know, hehhee), mera om Niko (Nikkis va säger du om de?), mera tävlingar (ska bli!), att bilderna kunde hålla högre kvalité (hmm mjaaa å ena sidan ja, men å andra sidan verkar ni vara fler som uppskattar att jag inte satsar så jättemycket på bilderna), att texten är för stor (är ni många som håller med om det? säg hepp i så fall så fixar jag!), mer om mitt jobb och arbetslivet (lite krångligt pga tystnadsplikten, men kan absolut försöka få in mera tankar kring att jobba och mitt yrkesval och sånt), lite väl långa inlägg ibland (uppfattat!), jobbigt att läsa via telefon (kan ej göra så mycket åt saken pga blogg.se's mobilversion), att jag ibland säger a men inte b (ska sluta med det ifall b inte är en grej jag kan berätta senare) och att någon förstår sig ej på min humor (sorry, det är något du måste jobba på och inte jag =)). Sen var det också någon som önskade mindre outfitinlägg, men det förstod jag helt ärligt inte med tanke på att jag inte lagt upp en enda outfit på typ ett år :D Så den personen får gärna utveckla vad hen menade! Men ja, överlag jättevettig och saklig kritik, så tackis för det!
 
 
FÖLJANDE VITSORD GAV NI BLOGGEN PÅ SKALAN 4-10:
 
Ingen svarade 4 eller 5 (yeah), några enstaka 6:or och 7:or, mest 8:or men ändå också jättemånga 9:or och 10:or. Sounds pretty much exactly like mitt gymnasiebetyg :'D
 
 
SÅ OFTA KOMMENTERAR NI:
 
Få kommenterar regelbundet, ganska många kommenterar ibland eller har kommenterat någon enstaka gång, men överlägset flest har aldrig kommenterat. Frågade också efter motivering av dem som aldrig kommenterar/kommenterar sällan i hopp om att på något sätt kunna aktivera flera till att kommentera genom att underlätta kommenterandet på något eller dylikt, men tyvärr löd de flestas motivering till varför de inte kommenterar "jag brukar bara inte kommentera bloggar" eller "lathet". Äsch, tråkigt. Nå, några få lovade dock att bli flitigare, så håller tummarna för att i framtiden få lite fler kommentarer åtminstone =)
 
 
DESSA ÖVRIGA SOCIALA MEDIER FÖLJER NI MIG PÅ:
 
16% av er som svarade är vän med mig på Facebook, 31% gillar bloggen på Facebook, 43% följer mig på Instagram och 10% följer mig på Snapchat. Kändes som helt okej siffror, men skulle gärna vilja öka procenten på bloggens Facebooksida och min Instagram. You know what to do. 
 
 
ERA ÖVRIGA HÄLSNINGAR:
 
Alltså, hälsningarna var mest störande att läsa, eftersom jag hade viljat svara  på allas kivoga hälsningar, men det gick ju inte. Så ger svar på några av hälsningarna så här istället, och håller tummarna att personen som lämnat hälsningen råkar se :D
 
● Alla ni som skrev att ni sett mig någonstans men inte vågat komma fram och hälsa/prata även om ni velat göra det (ni var faktiskt FLERA som skrev det???) - alltså jag blev typ lite ledsen av att läsa det? Liksom, ser jag farlig/argsint/otrevlig ut, eller vad beror det på att ni inte vågar  komma fram? :D Det är ju bland det roligaste jag vet då någon kommer fram och säger att hen läser min blogg och jag blir alltid skitglad då det händer, så det är nog bara att knacka på axeln! Jag är snäll och trevlig (bara jag inte råkar vara hungrig), lovar.
 
● Du som önskade det skulle bli mindre prat om choko i bloggen - HAHA. Dream on. Nimimerkillä äter som bäst lite Da Capo. 
 
● Du som verkade vara Nikos största fan och nästan gilla honom lite för  mycket - Sori, men han är ju liksom upptagen :D Ifall det nu råkat undgå dig på något ytterst mystiskt sätt. (Lol, lovar det var ändå Niko själv som skrev kommentarerna)
 
● Många verkade digga mitt sätt att skriva på, och till er vill jag bara säga: diggar att ni diggar!
 
● Några av er som träffat mig skrev att ni gillar hur jag får fram min personlighet i bloggen och att ni uppskattar att jag är likadan i bloggen som irl, vilket jag blev jätteglad av att läsa!
 
● Och så avslutar vi med en av mina favorithälsningar; "Kul att följa en vanlig hederlig människa i Vasa i kontrast till typ lyx-Kenza". Haha, klockren! :D
 
 
TACK TILL ALLA ER SOM SVARAT, uppskattar att ni tog er tiden och dessutom var exakt så snälla, sakliga, trevliga och smarta som jag tänkt att ni är! Förbättringsförslagen och önskeinläggen har tagits i beaktande, och jag kommer göra mitt bästa för att fortsätta utveckla bloggen så att den känns ännu kivogare för både mig och er. Trevlig vecka på er kompisar! För ja, det känns verkligen som att jag har ett gäng kompisar där på andra sidan skärmen.Alltså jag älskade detta inlägget. Vad har jag missat? 😊⚘

Svar: 😊 kul att du gillar! Men vadå missat? Nu fattade jag inte 😀
Daniela Skoglund

MADDISENJ.SE

http://maddisenj.se


Vad roligt med den feedbacken och härligt inlägg!

Svar: SÅ roligt, och tack! 😊
Daniela Skoglund

Vilken fin respons! Jag ska ta mig tid att fylla i din enkät nu också. :) Stör mig inte alls på storleken på texten. Tycker den är helt lagom, hellre lite större än för liten. Speciellt när du skriver längre inlägg om olika viktiga saker så tycker jag om att fontstorleken är normal. För då går det enklare att läsa. :) Orkade inte skriva in det här i någon responsruta i enkäten så det får bli så här. :D

Svar: Visst 😍 tack, gör det! Ja men så tänker jag också.
Daniela Skoglund

janina kronlund

http://janinakronlund.com/


"Mer aktiv uppdatering" hahahah VA du e ju typ den mest aktiva jag vet

Svar: Jo alltså de va faktist lite otippad kritik måst ja säga 😀
Daniela Skoglund

SandraEmilia- Fashion, Business, Lifestyle

http://sandraemilia.com/


Vilken fin respons och kul inlägg att läsa! Och jag som ÄR från Pedersöre har märkligt nog nästan inga läsare därifrån, om man ska tro statistiken, haha :D

Svar: Ja verkligen jättefin ❤️❤️ och HAHA, mystiska typer där borta i Pedersöre/Jeppis! 😅
Daniela Skoglund

EK


Neej texten är inte alls för stor, den är precis lagom! Och hellre för stor än för liten isåfall. Om texten är för liten blir man tvungen att anstränga sig så mycket för att läsa och då skippar man ofta, vilket vore synd. Tack för en bra blogg!

Svar: Oukkidoukki! Tack 🙏🏻🙏🏻
Daniela Skoglund

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Blogg:

Nominerad till Årets blogg & Årets personliga blogg på Galan -16. Framröstad till Årets blivande stjärnskott hos blogg.se -17. Skrivs av en 25-årig färgstark finlandssvensk Helsingfors- och Vasabo, som kännetecknas av långt blondt hår och ett högt skratt. Varmt välkommen till Danielas Dagbok, i denna blogg finns det inte brist på någonting!

Kontakt: daniela.skoglund@gmail.com


Senaste inläggen

Ett spännande veckoslut!
Randoms - vecka 21
Baksidan av bloggsamarbeten
En blogglista om min smak
Liggboxen - prenumerationstjänsten som gör livet (och liggen) lite bättreKategorier

Allmänt · Bloggrelaterat & podden · Filmer & serier · Frågor & listor · Kärlek . Mat · Musik · Resor · Samarbeten & tips · Shopping · Sjukdom · Fysioterapi · Text & åsikter · Träning . VeckoslutArkiv

2019
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2018
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2017
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2016
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2015
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2014
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2013
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2012
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2011
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2010
01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 ·
07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12

2009
06 · 07 · 08 · 09 · 10 · 11 · 12